fbpx

Υπάρχουν 5 λόγοι (εκτός του σεξ) για να μην κάνεις ντουζ μαζί της!

Υπάρχουν 5 λόγοι (εκτός του σεξ) για να μην κάνεις ντουζ μαζί της!

Αν το κοινό ντουζ με την καλή σου έχει να κάνει με σεξ… τότε να κάνεις. Όμως τις άλλες φορές καλό είναι να το αποφεύγεις επειδή συντρέχουν πολλοί λόγοι διαφορετικών συνηθειών και περιποίησης των δύο φύλων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν ακόμα κοιμάσαι και …ξυπνάς με το αρκουδάκι σου… τότε ίσως υπάρχει θέμα!

 

Δες λοιπόν ποιες είναι οι διαφορές:

 

  1. Το πλύσιμο σώματος

Εκείνη:  Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.

Εσύ: Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό). Πλένεις μούρη και μασχάλες. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο η απλά κατουράς με το νερό να τρέχει πάνω σου!

 

  1. Μαλλιά

Εκείνη: Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξηραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα που το αφήνει τρία λεπτά να δράσει. Στο διάστημα αυτό απλώνει στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνει τρία λεπτά να δράσει. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του μαλακτικού ξεπλένει το κεφάλι.

Εσύ: Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.  Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι, στον καθρέφτη.

 

  1. Ευαίσθητη περιοχή …αποτρίχωση!

Εκείνη: Περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με διάφορες κρέμες αντισηπτικές και αρωματικές με φραουλίτσες ή άλλα φρούτα του …δάσους! Στο ενδιάμεσο και ένα ξύρισμα στα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή γύρω από το μπικίνι που πάντα αποφασίζει να την αποτριχώσει με κερί όπου κατά την αφαίρεση του κεριού αμολά και μια τσιρίδα!

Εσύ: Το πλύσιμο του «μικρούλη» σου ή …Xoσέ και της γύρω περιοχής και του κ…..υ ενώ δεν παραλείπεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.

 

  1. Το σκούπισμα στο τέλος

Εκείνη: Βγαίνει από το ντουζ και αφού σφίξει καλά τις βρύσες στεγνώνει όλες τις υγρές επιφάνειες. Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι. Στεγνώνει το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο …κάμπος της Λάρισας x2 και τυλίγει το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο Θαλασσινός.

Εσύ: Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Χοσέ ή τον «μικρούλη» σου! Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνεις αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.

 

  1. Στη κρεβατοκάμαρα

Εκείνη: Φορώντας μπουρνούζι πάει στο δωμάτιο και ξοδεύει τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσει!

Εσύ: Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Στο δωμάτιο πετάς την πετσέτα στο κρεβάτι η σε καρέκλα και ντύνεσαι σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσες και πριν.