fbpx

Μάθε τι είναι το Big Dick Energy που συζητιέται στα social media!

Μάθε τι είναι το Big Dick Energy που συζητιέται στα social media!

Τα αρχικά “BDE” έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιο trend τα τελευταία 24ωρα, με πολλά διεθνή ΜΜΕ να επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν τι ακριβώς είναι αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο αποδίδουν οι χρήστες του διαδικτύου σε σελέμπριτις, χωρίζοντάς τους σε δύο κατηγορίες: Αυτούς που έχουν big dick energy κι αυτούς που, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους εκπέμπουν το… ακριβώς αντίθετο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί δεν πρέπει να χαίρεσαι αν ο «μικρούλης» σου είναι αρκετά …μεγάλος!

 

Κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή είναι ότι το Big Dick Energy δεν πρέπει να εκλαμβάνεται απολύτως κυριολεκτικά. Η «ενέργεια μεγάλου πέους» – όπως μεταφράζεται η συγκεκριμένη φράση στα ελληνικά – δεν έχει να κάνει με το πόσο προικισμένος από τη φύση είναι ένας σελέμπριτι, αφού αποδίδεται με την ίδια ευκολία και σε γυναίκες.

Δεν χρειάζεται να έχεις καν πέος για να έχεις «ενέργεια μεγάλου πέους», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Guardian, παρουσιάζοντας μάλιστα παραδείγματα από τις δύο κατηγορίες των εχόντων BDE και των μη εχόντων BDE.

Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα με δυο λόγια για το πώς εμφανίστηκε αυτή η φράση. Το άτομο που ενέπνευσε τη δημιουργία της δεν είναι άλλος από τον καινούργιο μνηστήρα της Ariana Grande, τον κωμικό Pete Davidson.

Ο ταλαντούχος Davidson που εμφανίζεται στο επιτυχημένο αμερικανικό show Saturday Night Live δεν είναι κλασικά ωραίος άνδρας. Ψηλός, σχετικά άχαρος και αρκετά geek, κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να κερδίσει την καρδιά και το χέρι της Ariana Grande, χωρίς παρόλα αυτά πολλοί να απορήσουν για την επιλογή της. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με μια χρήστη του διαδικτύου, ο νεαρός κωμικός αποπνέει BDE με το… τσουβάλι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι είναι αυτό που κάνει τον «μικρούλη» σου να …σκληραίνει!!!

 

Το ίντερνετ συμφώνησε ομόφωνα: ναι αυτό βγάζει πραγματικά νόημα. Κι έτσι το Big Dick Energy άρχισε να διαδίδεται με ταχύτητα αστραπής, με τους χρήστες να προσπαθούν να το εντοπίσουν αλλά και τα προσδιορίσουν τον… βαθμό του στους πιο γνωστούς σελέμπριτις των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Στην πραγματικότητα τίποτα καινούργιο. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χαρισματικής προσωπικότητας, αυτοπεποίθησης αλλά και της ικανότητας να κάνεις αστραπιαία τους άλλους να νιώθουν όμορφα. Υπό μία έννοια είναι το ακριβώς αντίθετο της «τοξικής αρρενωπότητας» και της μάτσο συμπεριφοράς.

«Το BDE δεν νοιάζεται για το φύλλο σου ούτε εστιάζει σε αυτό. Ο κινηματογραφικός Thor, Chris Hemsworth που κραδαίνει το τεράστιο σφυρί του με τα χέρια του γεμάτα ποντίκια ουρλιάζοντας έχει ενέργεια μικρού πέους. Η Cate Blanchet που στέκεται αγέρωχη και χαμογελά υψώνοντας αινιγματικά τα φρύδια της; Πανίσχυρη ενέργεια μεγάλου πέους», γράφει το Vice αναφορικά με το BDE.

Σύμφωνα με το Verge, η Rihanna έχει άφθονη BDE, όπως και η ράπερ Cardi B. H Cate Blanchett βρίσκεται και σε αυτήν την λίστα, αφού όλοι δείχνουν να συμφωνούν πως η αυτοπεποίθησή της και η γοητεία της είναι αφοπλιστική.

Το BDE είναι «ένα λαμπύρισμα στο μάτι, που αντανακλά την σιγουριά που δίνει σε κάποιους άνδρες η προικισμένη τους φύση». Ο Justin Bieber και το Justin Theroux το έχουν, το ίδιο και ο Idris Elba. Ο Justin Timperlake, όχι και τόσο.

Τι συμβαίνει όμως με την αμερικανική κυβέρνηση: Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σύμφωνα με τον Guardian.

O ίδιος ο Τραμπ έχει το ακριβώς αντίθετο της BDE, αφού αποπνέει συνεχώς ενέργεια μικρού πέους. Το ίδιο συμβαίνει με την Ιβάνκα και τον γαμπρό του προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ.

Αντίθετα, BDE απέπνεαν τα πρώην στελέχη του Λευκού Οίκου Σκαραμούτσι και Στιβ Μπάνον αλλά και η Κελιάν Κόνγουεϊ.

Αυτό το παιχνίδι εντοπισμού της BDE είναι άκρως διασκεδαστικό και, ποιος ξέρει, μπορεί κάποια στιγμή να επεκταθεί και στους σελέμπριτι της Ελλάδας.

Προς το παρόν, δεν μένει παρά να αναρωτηθεί ο καθένας από εμάς: Εγώ τελικά έχω big dick energy, και αν όχι, πώς μπορώ να την αποκτήσω;