fbpx

Δες αυτά τα 4 που κάνει η Ελένη Φουρέιρα και έχει τέτοιο κορμί!

Δες αυτά τα 4 που κάνει η Ελένη Φουρέιρα και έχει τέτοιο κορμί!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κορμί αναμφισβήτητα και όλοι το  θαυμάζουν. Ένα από τα πιο καλλίγραμμα και ζηλευτά σώματα της εγχώριας -και πλέον και της παγκόσμιας- σόου μπιζ.

Βαλθήκαμε λοιπόν και εμείς να μάθουμε τι κάνει και έχει τέτοιο κορμί και το μάθαμε!

  1. Κάνει καθημερινά γυμναστική

Δεν επαναπαύεται στα καλά της γονίδια και στον γρήγορο μεταβολισμό της και γι’ αυτό γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Το καλοκαίρι μάλιστα αυξάνει ακόμα περισσότερο την αερόβια άσκηση. «Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία» εξομολογείται η Ελένη σε συνέντευξή της στο People.

  1. Εναλλάσσει τα είδη γυμναστικής που ακολουθεί

Η Ελένη δεν ακολουθεί συνέχεια το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής, με αποτέλεσμα να “σοκάρει” το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο, ενώ άλλες 3 ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.

  1. Προσέχει την διατροφή της αλλά…δεν κάνει υπερβολές

Μπορεί να αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί τροφές και γεύσεις. «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι ξυλάκια κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό», υποστηρίζει.

  1. Η νούμερο 1 συμβουλή της για σέξι κορμί είναι…

να καταλάβεις ποιες τροφές είναι σωστές για την υγεία σου και να αποβάλεις τις βλαβερές και κακές συνήθειες. “Μια σέξι εμφάνιση δεν απαιτεί θυσίες, απλά απαιτεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής”, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.