fbpx

Ο λογαριασμός της Rosie Huntington-Whiteley στο Instagram είναι όμορφος και …ξεσηκώνει

Ο λογαριασμός της Rosie Huntington-Whiteley στο Instagram είναι όμορφος και …ξεσηκώνει

Πριν λίγες μέρες το top model και αγγελάκι της Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whiteley, δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram, με την ονομασία Rose Inc. Οι περισσότεροι fans πίστεψαν πως πρόκειται για μία νέα σειρά καλλυντικών, όμως, τελικά αποκαλύφθηκε ότι είναι ένα website αφιερωμένο στον κόσμο της ομορφιάς και ότι αυτός περιλαμβάνει.

Μιλώντας για το νέο της εγχείρημα, η Rosie εξήγησε ότι είναι ο δικός της τρόπος να μοιραστεί όσα έμαθε με το πέρασμα των χρόνων, ανάμεσα σε αυτά tricks για μακιγιάζ, προϊόντα και δίαιτες, τρόπους να αποφύγεις μια κακή μέρα για τα μαλλιά σου, καθώς και πώς να αποκτήσεις το ιδανικό glam look όταν είναι να πας σε ένα γεύμα με φίλους.

Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις που φιλοξενούνται στο site, η Rosie συνομιλεί με τη makeup artist Katie Jane Hughes, με την πρώτη να απαριθμεί μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, όπως το Radiant Creamy Concealer από τη Nars, η πούδρα του Tom Ford και το bronzer Soleil Tan de Chanel.

Το site έχει υπότιτλο «beauty from the insider out» κι εμείς είμαστε έτοιμες να ακολουθήσουμε τα μυστικά ενός από τα διασημότερα και πιο όμορφα μοντέλα των τελευταίων χρόνων.