fbpx

Γιάννης Τίλλος: Όταν πήρα την απόφαση και έκανα το χόμπι μου, επάγγελμα!

Γιάννης Τίλλος: Όταν πήρα την απόφαση και έκανα το χόμπι μου, επάγγελμα!

Όταν διαβάζεις και έχεις τα κότσια να πας στο Πολυτεχνείο, μετά από λίγο καιρό ανακαλύπτεις ότι δεν σου αρέσει η μηχανολογία και γίνεται personal trainer, τότε πραγματικά αγαπάς αυτό το επάγγελμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Πως η απόφαση για «πείνα» οδήγησε στη μεταμόρφωση του!

 

Αυτό συνέβη στον Γιάννη Τίλλο που έκανε τη καθοριστική επιλογή στη ζωή του πετυχαίνοντας στο Πολυτεχνείο του Βόλου όπου πήγε, γράφτηκε και σπούδαζε μηχανολόγος: «Δεν με γέμιζε αυτό το επάγγελμα και μία μέρα αποφάσισα να σταματήσω τις σπουδές μου. Πράγματι ήμουν καλός μαθητής και κατάφερα να περάσω, η επιλογή ήταν περισσότερο οικογενειακή υπόθεση, λόγω της δουλειάς της οικογένειας, όμως εγώ ήθελα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω».

Έτσι λοιπόν ξαφνικά ένα πρωί ο Γιάννης άλλαξε ρότα: «Σταμάτησα τις σπουδές και γράφτηκε σε ιδιωτική σχολή personal trainer και πλέον εργάζομαι πάνω σε αυτό το τομέα. Είμαι σε γυμναστήριο και έχω πελάτες είτε σε γυμναστήριο, είτε σε σπίτια. Ήταν μια ζόρικη απόφαση αλλά το έκανα επειδή αγαπάω την γυμναστική και αγαπάω αυτό που κάνω» εξηγεί ο ίδιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί καις περισσότερο όταν προπονείσαι στη φύση!

 

Ο Γιάννης Τίλλος είναι αθλητής Body Fitness και πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας, μετέχοντας μάλιστα στο πρώτο του επαγγελματικό αγώνα στο Μιλάνο: «Πάντα μου άρεσαν τα βάρη, τα γυμναστήρια, το καλογυμνασμένο και συμμετρικό σώμα. Γενικά πάντα μου άρεσε η άθληση. Πριν από καιρό άρχισα να μετέχω σε αγώνες και πρόσφατα κατάφερα και πήρα την επαγγελματική κάρτα αθλητή. Έτσι έκανα τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα στο Μιλάνο. Ήταν δυνατή εμπειρία και με τα λάθη του πρωτάρη, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για μένα στην αρχή. Θα συνεχίσω στον επαγγελματικό χώρο και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω» λέει ο ίδιος.

Πως είναι όμως η μέρα του Γιάννη; «Ξυπνάω αργά, επειδή τελειώνω αργά το βράδυ» λέει ο ίδιος «Μέχρι τις 10 είμαι ξύπνιος και το πρώτο που κάνω είναι η αεροβική άσκηση. Στη συνέχεια επιστροφή σπίτι για φαγητό και μετά αρχίζει η δουλειά μέχρι το βράδυ. Τα βάρη τα κάνω μετά τη δουλειά, αργά το βράδυ».

Για να τα κάνει όμως όλα αυτά πρέπει να έχει ένα πρόγραμμα: «Το φαγητό είναι σημαντικό αλλά θέλει χρόνο. Έτσι μαγειρεύω δύο φορές την εβδομάδα και ετοιμάζω τα τάπερ μου για κάθε μέρα. Κάθε πρωί λοιπόν τα βάζω στη σειρά και έχω όλα τα γεύματα μου έτοιμα» εξηγεί.

Ο Γιάννης είναι 24 χρονών και έχει καταφέρει να κάνει πράξη αυτό που αγαπάει, την γυμναστική. Έχει καταφέρει να το κάνει επαγγελματικά και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί:

«Κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Στόχος μου είναι να πάω ακόμα καλύτερα, να διακριθώ στο Body Fitness στον επαγγελματικό τομέα και να καταφέρω να ανοίξω ένα στούντιο γυμναστικής κάποια στιγμή» εξηγεί

«Θέλω να έχω χρόνο για τη μεγάλη μου αγάπη που είναι τα ταξίδια. Όποτε βρω χρόνο και φυσικά χρήμα εξορμώ» καταλήγει!