fbpx

Αυτό είναι το πολύ trendy «Café Racer» που σε φτιάχνει… στιλάκι! (Video)

Αυτό είναι το πολύ trendy «Café Racer» που σε φτιάχνει… στιλάκι! (Video)

Είναι γαλλικό και φυσικά είναι ντιζαινάτο και πολύ trendy. Ο λόγος για τη νέα έκδοση του DS3 “Café Racer» που μάλιστα βγαίνει και σε περιορισμένο αριθμό οχήματων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Moto: Αυτή τη βλάβη με …χιλιόμετρα να μην την εύχεσαι ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

 

Η νέα αυτή έκδοση έχει ξεχωριστά γραφικά με την κουλτούρα των Café Racer που άρχισε από την Αγγλία και τους δύο τροχούς πριν από πολλές δεκαετίες, όμως σαν στιλ και μόδα έχει καταφέρει να εισχωρήσει σχεδόν παντού.

Οι Γάλλοι το έχουν καταλάβει καλά αυτό και αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζουν την συγκεκριμένη έκδοση του DS 3 που μπορεί να έχει τέσσερις ρόδες, αλλά στο στιλ όλοι οι καλοί χωράνε.

Η νέα έκδοση του γαλλικού hatchback δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BMD Design η οποία και είναι υπεύθυνη για την σχεδίαση των χαρακτηριστικών γραφικών που βλέπουμε στην οροφή και τις μεσαίες κολώνες του DS 3.

H πινελιές της BMD Design δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και κάνουν την εμφάνισή τους στο ταμπλό του DS 3, στην μεριά του συνοδηγού. Αλλαγμένα είναι και τα σήματα του γαλλικού hatchback εμπρός και πίσω με επιπρόσθετο αυτοκόλλητο πίσω αριστερά.