fbpx

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις στο σεξ που μαρτυρούν την προσωπικότητα σου!

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις στο σεξ που μαρτυρούν την προσωπικότητα σου!

Μπορεί μια φαντασίωση στο σεξ να βγάλει στη φόρα την προσωπικότητα σου; Κι΄ όμως μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι στρέιτ με γκέι εμπειρίες είναι πολλοί περισσότεροι από όσο νομίζεις!

 

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απο την Ισραηλινή ψυχολόγο TraceyCoxβρήκε πωςεκείνοι που έχουν ερωτικές φαντασιώσεις για άτομα εκτός του συντρόφου τους δεν κάνουν κάτι κακό για την σχέση τους.

Η Cox αποκαλύπτει τι λένε οι φαντασιώσεις σου για σενα. Δες μια προς μια τις φαντασιώσεις:

  • Φαντασιώσεις με «δέσιμο»

Όπως φαντάζεσαι το συγκεκριμένο έχει να κάνει με την δύναμη.Το ένα άτομο την έχει ενώ το άλλο όχικαι αισθάνεσαι να σε ελκύουν και τα 2για διαφορετικούς λόγους το καθένα.Αφενόςόταν σε δένουνβρίσκεσαι εντελώς στο έλεος κάποιου άλλου ατόμου και άρα… δ εν έχεις καμία ευθύνη.Αυτό σημαίνει πως είσαι υποχρεωμένος να απολαύσεις ότι σου κάνει το άλλο άτομο. Ενώαν είσαι εκείνος που έχει την εξουσίαμπορείςελέυθερανα είσαι απίστευτα εγωιστής.

  • Φαντασιώσεις όπου «κυριαρχείς» έναν άνδρα

Αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις γυναίκες αλλά και στους γκει ιδιαίτερα σε εκείνες ή εκείνους που είναι ντροπαλές και ντροπαλοί και δεν ζητούν πολλά στην πραγματική ζωή.Η επιθυμία να είσαι το αφεντικό και να έχεις τον έλεγχο δεν ανήκει μόνο στο ανδρικό φύλο αλλά παρ’ όλα αυτάαντιμετωπίζεται σαν ανδρικό χαρακτηριστικό.Ο σκοπός δεν είναι να «ξεφτιλιστεί» ο εραστής σου αλλά να έχεις μια απόλυτη αίσθηση ελέγχου.

  • Με «απαγορευμένα» άτομα

Όσο πιο «απαγορευμένο» το άτομο (ο καλύτερος φίλος ή η καλύτερη φίλη του συντρόφου σουο πατέρας φίλου ή της φίλης σουτο αφεντικό σουκτλ)τόσο πιο ισχυρή είναι η φαντασίωση. Το «θέλω αυτό που δεν μπορώ να έχω» είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στον τομέα του σεξ.

  • Φαντασιώσεις όπου η σύντροφος σου σε βλέπει να κάνεις σεξ με κάποια άλλη

Είσαι τόσο ερωτικόςπου η σύντροφος σου δεν καταφέρνει να σε καλύψει σεξουαλικά. Το άτομο που θέλει κι άλλο σεξαντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά ισχυρό σεξουαλικά. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη φαντασίωσηπάλιέχει να κάνει με την εξουσία. Αναδεικνύει και μια «κρυμμένη» τάση για επίδειξη.

  • Φαντασιώσεις όπου «παραπλανείς» κάποια που δεν έχει κάνει σεξ

Πάντα θα θυμόμαστε το πρώτο άτομο που κάναμε σεξοπότε εκείνοι που θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχήςείναι αρκετά πιθανό να ικανοποιούνται με μια τέτοιου είδους φαντασίωση.Αν κάποια δεν έχει κάνει σεξ ποτέθα πρέπει να της μάθουμε ότι ξέρουμε πράγμα που μας βάζει σε μια ανώτερη σεξουαλική θέσηόπου σίγουρα δεν θα μας κρίνει το άλλο άτομο.Κοινώςμπορεί να σημαίνει πωςκρυφά νιώθουμε σεξουαλικά ανεπαρκείς. Το να κόβεις το νήμα της αθωότητας κάποιου είναι αρκετά ισχυρό διεγερτικόγιατί είναι -σαν- απαγορευμένο.

  • Δημόσιο ή ημι-δημόσιο σεξ

Αυτό έχει να κάνει με τον θαυμασμό. Το άτομο που το κάνει θέλει να το θαυμάζουνώστεο κόσμος που το βλέπει να εντυπωσιάζεται απο τις σεξουαλικές του ικανότητες.Σε αυτό έρχεται να προσθέσει το γεγονός ότι είναι παράνομογεγονός που κάνει τον «δράστη» να νιώθει επαναστάτης μέσα του.

  • Σεξ με άγνωστη

Αν δεν τους ξέρεις και δεν θα τους μάθεις ποτέμπορείς να ρίξεις εντελώς τις άμυνες σου. Δεν φοβάσαι μην σε κρίνουν.Αν δεν σε ξέρουνμπορείς να γίνεις κάποιος άλλος. Σεξ που έχει αποβάλει όλο τον συναισθηματισμό αγνά ζωώδες.Στις φαντασιώσεις αυτέςπολύ συχνάτο άτομο δεν θα έχει καν πρόσωπο. Η οπτική επαφή σημαίνει οικειότητα και η αποφυγή της είναι ένας τρόπος να ικανοποιήσει κανείς την ωμήπρωτόγονη πλευρά του την οποία κρύβει στην καθημερινή του ζωή.

  • Φαντασιώσεις σεξ με κάποια πολύ μικρότερη ή πολύ μεγαλύτερη

Το σεξ με κάποια αρκετά μικρότερη είναι τεράστια ώθηση για τον εγωισμό κάποιου. Συνεπάγεται πως «το έχει» ακόμα.Το σεξ με κάποια μεγαλύτερη δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Συχνάβλέπουμε τους μεγαλύτερους ως πιο σοφούςπλούσιους, έξυπνους,  ετοιμόλογους και καλλιεργημένους απο εμάς.Έπειτα, υπάρχουν και τα λεγόμενα «daddyissues». Οι γυναίκες που φαντάζονται μεγαλύτερους άνδρες ή βγαίνουν μαζί τους, καμιά φορά το κάνουν διότι έχουν θέματα με τον δικό τους πατέρα, κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τους άντρες και τη μανούλα τους. Προσπαθούν να διορθώσουν ότι συνέβη στο παρελθόν, αναπαράγοντας τοστο παρόν. Το «spanking» είναι μια αρκετά διαδεδομένη φαντασίωση, ειδικά απο τότε που κυκλοφόρησε το 50 shadesofGrey. Ωστόσοέχει και βιολογική προέλευση σαν ένστικτο. Η επιθετικότητα είναι συχνό χαρακτηριστικό στο ζωϊκό βασίλειο. Κάποια θηλυκά περνούν ωορυξία μόνο όταν το αρσενικό τα δαγκώσει. Έτσικαι οι άνθρωποι έχουν συνδέσει τον πόνο με την ευχαρίστηση. Το να θέλεις να σε χτυπήσουν”,” συχνάπροέρχεται και απο ένα αίσθημα ενοχής. Πρέπει να σε χτυπήσουν γιατί σου άρεσε κάτι που δεν έπρεπε.

  • Φαντασιώσεις με στριπτίζ

Η συγκεκριμένη φαντασίωση έχει να κάνει περισσότερο με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα απο τα μάτια των άλλων. Όσο πιο «λάγνα» μας κοιτούν”,” τόσο πιο καλά νιώθουμε. Το να αποκαλύπτεις το γυμνό σου σώμα σε χειροκροτήματα και επευφημίεςσαν φαντασίωσηβοηθά να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα που έχεις με την εξωτερική σου εμφάνιση στην πραγματική ζωή.

  • Τρίο, Ομαδικό σεξ κτλ

Για τους άνδρεςέχει περισσότερο να κάνει με την ικανοποίηση που μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερες απο μια γυναίκες.Αυτές οι φαντασιώσεις είναι ένας υγιής συνδυασμός περιέργειας”,” ανάγκης για περιπέτεια και πράγματα «εκτός του συνηθισμένου

  • Φαντασιώσεις όπου κοιτάς άλλους να κάνουν σεξ

Δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν δείχνουν πως οι γυναίκες ερεθίζονται όσο οι άνδρες όταν βλέπουν ερωτικές εικόνες.Το να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν σεξ στην πραγματικότηταείναι πολύ πιο ενδιαφέρον απο το πορνόκαθώς μπορείς να κάνεις πιο ρεαλιστικές συγκρίσεις.Όλοι θέλουμε να νομίζουμε πως είμαστε εξαιρετικοί στο σεξ και το να βλέπουμε άλλους ανθρώπους να το κάνουνμας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα κριτήρια μας.