fbpx

Αυτές είναι οι 8 πεποιθήσεις που κάνουν έναν αληθινό άντρα

Αυτές είναι οι 8 πεποιθήσεις που κάνουν έναν αληθινό άντρα

Πολλοί θέλουν να λέγονται ότι είναι αληθινοί άντρες, άντρες με μπέσα δηλαδή. Όμως λίγοι είναι εκείνοι που το καταφέρνουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η τέλεια …συνταγή για να γίνεις (ή να προσέχεις μη γίνεις) ένας τέλειος κλαρινογαμπρός!

 

Αν κάποιος είναι αληθινός άντρας φαίνεται και διακρίνεται στη καθημερινότητα του, αλλά κυρίως στις σχέση του.

Δες λοιπόν ποιες είναι οι οκτώ πεποιθήσεις που κάνουν έναν αληθινό άντρα:

  1. Δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει.

Και για να το πω πιο σωστά, ένας αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ καμία γυναίκα, πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα πρόκειται για την προέκταση του εαυτού του. Οι αληθινοί άντρες νοιάζονται κι αγαπούν όσους βρίσκονται κοντά τους, όσο νοιάζονται κι αγαπούν τον εαυτό τους. Εάν έχεις βρει μια κοπέλα που αγαπάς πραγματικά και σ’ αγαπά κι εκείνη το ίδιο, τότε κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην σταματήσει να χαμογελάει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο από το να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και μάλιστα από δικό σου λάθος. Τα λάθη είναι λάθη …αλλά δεν συγχωρούνται πάντα!

  1. Ξερει να σέβεται.

Οι αληθινοί άντρες αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με σεβασμό, όταν ο σεβασμός είναι απαραίτητος. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα με την οποία διατηρούν σχέση. Το να απατάς είναι το μεγαλύτερο ψέμα σε μια σχέση, αφού η εμπιστοσύνη χάνεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε 7 συμβουλές αγάπης από ζευγάρια που άντεξαν στο χρόνο

 

Επίσης, αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τη σύντροφο σου σαν εραστής, σαν φίλος και σαν άνθρωπος. Με το να απατάς είναι σαν να δείχνεις πως είσαι καλύτερος από αυτή, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη της μια φορά, δεν θα την κερδίσεις ποτέ ξανά πίσω.

  1. Είναι συναισθηματικά σταθερός.

Συχνά ακούμε πως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν πρόβλημα να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Απ’ όσα έχει αποδείξει η ιστορία όμως, οι άντρες είναι χειρότεροι. Η αλήθεια να λέγεται! Ενώ οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να μοιράζονται τα προβλήματα τους, οι άντρες προτιμούν να μην μιλάνε καθόλου γι’ αυτά. Μέχρις ότου, βέβαια, που δεν αντέχουν άλλο να τα κρατάνε μέσα τους…

Όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, οι γυναίκες συνηθίζουν να παραπονιούνται, να ξεσπούν, άλλοτε να κλαίνε κι άλλοτε να κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία. Αντιθέτως, οι περισσότερο άντρες και μάλιστα οι αδύναμοι, προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτα και δεν αισθάνονται τίποτα. Όταν όμως το ποτήρι ξεχειλίσει, βρίσκουν διάφορους τρόπους για να ξεσπάσουν, εκτός από το να μιλήσουν. Πίνουν. Καπνίζουν. Πηδ*νε. Και δυστυχώς, όσο δεν μιλάνε με τη σύντροφο τους, το τελευταίο γίνεται σε μόνιμη βάση με όποια βρουν διαθέσιμη. Από την άλλη, ένας αληθινός άντρας ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα του και να τα διαχειρίζεται κατάλληλα!

  1. Δεν συνεχίζει να βγαίνει με κάποια που δεν τον ενδιαφέρει.

Προφανώς, όλοι μας βγαίνουμε με άτομα που δεν είμαστε σίγουροι ότι θα ερωτευτούμε, μέχρι να επιβεβαιωθούμε αν θέλουμε ή όχι να είμαστε μαζί τους. Αν υπήρχε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, θα περιόριζε πολύ τα πράγματα. Ωστόσο, κάποιοι θα συνεχίσουν να βγαίνουν με ένα άτομο που δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μόνο και μόνο για βόλεμα δικό τους. Γιατί να βγεις έξω να ψάξεις για κάτι καινούριο και καλύτερο, όταν βρήκες κάτι παρόμοιο έξω από την πόρτα σου; Ένας αληθινός άντρας κατανοεί πως οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα κι επιπλέον δεν είναι εκεί για να ικανοποιούν απλά τις ανάγκες του. Όταν γνωρίζει πως μια γυναίκα δεν τον ενδιαφέρει, απλά δεν συνεχίζει μαζί της.

  1. Εχει αυτοσυγκράτηση.

Συγνώμη που θα το πω αυτό, αλλά επειδή είσαι άντρας δεν σημαίνει ότι μπορείς να κοιμάσαι με οποιαδήποτε όμορφη κοπέλα περνάει από μπροστά σου, μία προς μία κυριολεκτικά. Ένας αληθινός άντρας δεν θα ρίσκαρε να χαλάσει ό,τι έχει για μερικά ασήμαντα λεπτά σεξ με μια γυναίκα που το πιο πιθανό είναι να μην έχει χημεία μαζί της. Αν όντως θες να κάνεις τόσο πολύ σεξ, γιατί δεν κάνεις με τη γυναίκα που σε αγαπάει; Αν έχεις βαρεθεί, υπάρχουν τόσα πράγματα για να δοκιμάσετε, ώστε να κάνετε τη σχέση σας πιο συναρπαστική.

  1. Δεν έχει ανάγκη να πάει με πολλές γυναίκες για να νιώσει …άντρας.

Ένας αληθινός άντρας γνωρίζει πόσο αληθινός είναι και δεν περιμένει από το κατόρθωμα μιας βραδιάς να του το επιβεβαιώσει. Νιώθει αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα που κάνει κι ενώ μπορεί να μην μιλάει για τον εαυτό του, η συμπεριφορά και οι πράξεις του το αποδεικνύουν. Πολλοί «άντρες» στις μέρες μας θεωρούν αξιέπαινο το να καταφέρουν να κοιμηθούν με όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, σαν να πρόκειται για κάποιος είδος παιχνιδιού και οι γυναίκες είναι τα αντικείμενα που πρέπει να συλλέξεις για να κερδίσεις. Οι γυναίκες όμως δεν είναι αντικείμενα και το παιχνίδι αυτό λέγεται …ζωή. Εάν σε πιάσουν στα πράσα να απατάς τη σύντροφο σου, τότε χμμ …gameover!

  1. Ξέρει τι θέλει πραγματικά από τη ζωή και σιγούρα αυτό δεν είναι ακόμα ένας κ*λος.

Ένας σωστός άντρας με στόχους κι επιθυμίες είναι ιδιαίτερα απασχολημένος στην προσπάθεια να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται. Εργάζεται σκληρά με στόχο την επίτευξη όλων αυτών που θέλει να υπάρχουν στη ζωή του και το σημαντικότερο είναι πως ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Μια γυναίκα που σε αγαπά και θα μοιραστείς μαζί σου την υπόλοιπη ζωή σου πρέπει να είναι μέσα σε αυτούς τους στόχους σου. Τις υπόλοιπες δεν θα τις θυμάσαι καν!

  1. Έχει το θάρρος να χωρίσει μια γυναίκα.

Εάν σου αρέσει κάποια άλλη και σχεδιάζεις να απατήσεις την κοπέλα σου, προφανώς για κάποιο λόγο δεν θέλεις να είσαι μαζί της. Επομένως, κόψε τις ψευτομαγκιές και χώρισε την. Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή αυτό θα γίνει!