fbpx

Αυτή είναι η μια και μοναδική υπόσχεση που δεν θα κρατήσεις στις διακοπές σου!

Αυτή είναι η μια και μοναδική υπόσχεση που δεν θα κρατήσεις στις διακοπές σου!

Φεύγοντας για διακοπές λέμε πολλά που θέλουμε να κάνουμε. Λέμε πολλά σκασμένοι από την καθημερινότητα που μας πιέζει.

Τα περισσότερα που λέμε ότι θα κάνουμε δεν τα τηρούμε. Ωστόσο μια είναι η υπόσχεση που δίνουμε στους εαυτούς μας και δεν τη τηρούμε ούτε για μια ώρα την ημέρα. Ποια είναι αυτή; «Θα κλείσω το κινητό και θα εξαφανιστώ. Ούτε να μιλάω, ούτε να μου μιλάνε. Ούτε μηνύματα, ούτε social, ούτε σέλφι -τίποτα. Μόνο έτσι θα ξεκουραστώ».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 8 πεποιθήσεις που κάνουν έναν αληθινό άντρα

 

Το έχεις πει πολλές φορές, κάθε χρονιά, για την ακρίβεια και ποτέ δεν το τήρησες. Και καλά έκανες. Ξέρεις γιατί; Διότι στο μεταξύ τα κινητά έγιναν smarthphone, βελτιώθηκαν τόσο ώστε βελτίωσαν και τη ζωή σου.

Να το πούμε πιο απλά: Σκέψου ότι είσαι στο ωραιότατο δωμάτιό σου, στο στούντιο πάνω στη θάλασσα, χαλαρώνεις, διαβάζεις τα παλιά καλά χάρτινα βιβλία σου, με λίγα λόγια είναι όλα ονειρεμένα. Αλλά και λίγο βαρετά ώρες-ώρες, ιδιαίτερα αργά το μεσημέρι-απόγευμα, όταν δεν κουνιέται φύλλο. Εξυπακούεται ότι η τηλεόραση με το αιωνίως άχρηστο τηλεκοντρόλ δεν πιάνει τίποτα γενικώς -ή δεν πιάνει τίποτα που να σε ενδιαφέρει και φυσικά τι κάνεις, ασχολείσαι με το κινητό σου.

Από την άλλη θέλεις να απεικονίζεις και τις στιγμές των διακοπών σου με τις ανάλογες selfie. Αποτέλεσμα; Το κινητό είναι ανοικτό και σε παίρνουν και τους παίρνεις. Και μιλάς και λες και έτσι ποτέ δεν το αποχωρίζεσαι και φυσικά δεν κάνεις πράξη την αιώνια υπόσχεση ότι θα το κλείσεις το ρημάδι!