fbpx

Για κάποιους η επιλογή είναι ένα θέμα υπαρκτό: Μπόξερ VS σλιπ!

Για κάποιους η επιλογή είναι ένα θέμα υπαρκτό: Μπόξερ VS σλιπ!

Ένα ερώτημα όμως που …βασανίζει αρκετούς άνδρες αφού ο ένας τύπος εσώρουχου είναι βολικός και ο άλλος …εντυπωσιακός στο γδύσιμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα σημεία του ντυσίματος σου που κοιτάνε οι κυρίες και σε γδύνουν με τα μάτια

 

«Παίδες τι προτιμάτε να φοράτε; Εγώ χρόνια είμαι σε ομάδα ποδόσφαιρου και προτιμώ τα σλιπάκια γιατί είναι πιο βολικά και ιδιαίτερα στους αγένειοι φίλοι μου όμως προτιμούν κολλητά μποξεράκια» απορία σε ιντερνετικό τσατ ένα ερώτημα όμως που …βασανίζει αρκετούς άνδρες αφού ο ένας τύπος εσώρουχου είναι βολικός και ο άλλος …εντυπωσιακός στο γδύσιμο.

 

 

Κάποιοι έχουν επιλέξει οριστικά ωστόσο είναι πολλοί εκείνοι που έχουν γεμάτα τα συρτάρια τους και με τους δύο τύπους εσωρούχων  έναν για κάθε περίσταση!

Η ουσία είναι όπως αναφέρουν σχεδιαστές ότι βάζεις ότι πιο άνετο έχεις. Το χαλαρό μπόξερ είναι ιδανικό κυρίως για το σπίτι. Όμως στη προπόνηση Εκεί τα άνετα εσώρουχα προτιμούνται αλλά τα σλιπ υπερτερούν αφού είναι περισσότερο χρηστικά κυρίως την ώρα του τρεξίματος.

 

 

Όταν από την άλλη βγεις βόλτα με τη καλή σου τότε αν φοράς τζιν προτίμησε αυτόν τον τύπο που προτιμάει εκείνη! Αν πάλι δεν δίνεις τόσο σημασία στο μετέπειτα γδύσιμο βάλε ότι σου είναι πιο άνετο. Εδώ βέβαια τα μποξεράκια λίγο υστερούν αφού έχουν την τάση να μαζεύονται μέσα από το τζίν παντελόνι.

Αν δεν φορέσεις τζιν τότε προτίμησε εσώρουχο που δεν θα που δεν θα διαγράφετε κάτω από παντελόνι και σε αυτό είναι ιδανικό το σλιπ.

 

 

Γενικά καλό είναι να ξέρεις ποιο εσώρουχο πρέπει να φορέσεις σε κάθε περίσταση. Ένα μπόξερ  σε στενή γραμμή χωρίς έντονες ραφές είναι ότι πρέπει για τα υφασμάτινα παντελόνια που φοράς στη δουλειά ενώ ένα αθλητικό σλιπ θα σου προσφέρει τα κρατήματα που θέλεις την ώρα του γυμναστηρίου. Τα δε χαλαρά βαμβακερά μποξεράκια είναι κατάλληλα για τις ώρες ξεκούρασης στο σπίτι.

Σημαντικό είναι να βρεις μια εταιρία με εσώρουχα που έχουν τη γραμμή που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Το εσώρουχο σου δε πρέπει ούτε να σε στενεύει ούτε να είναι πολύ χαλαρό με κίνδυνο να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πριν καταλήξεις σε εκείνη την εταιρία που καλύπτει τον σωματότυπο σου θα βάλεις και θα βγάλεις πολλά σλιπ.