fbpx

Μάθε τι πραγματικά κάνει το πιστολάκι στα μαλλιά σου!

Μάθε τι πραγματικά κάνει το πιστολάκι στα μαλλιά σου!

Έχεις τελειώσει το μπάνιο στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, παίρνεις το πιστολάκι για τα μαλλιά και αρχίζεις το στέγνωμα για να μην κρυώσεις όταν βγεις έξω!

Η αλήθεια είναι ότι αν βγεις έξω με βρεμένα μαλλιά δεν θα κρυώσεις. Αν συνέβαινε αυτό οι περισσότεροι από τους μισούς άντρες θα ήταν συνεχώς κρυωμένοι! Αν εσύ χρησιμοποιείς το πιστολάκι για τα μαλλιά γι αυτόν το λόγο, μάλλον κάνεις κάτι που όχι μόνο είναι περιττό, αλλά κάνει και κακό στα μαλλιά σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί οι γυναίκες «παίρνουν μάτι» το γυμνασμένο στήθος σου!

 

Το πιστολάκι λοιπόν δεν αποτελεί καλή λύση, καθώς ξεραίνει τους αδένες της τρίχας γρήγορα κι αυτοί με τη σειρά τους αποδυναμώνονται. Θέλετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και χωρίς απώλειες; Σκουπίστε τα απαλά με μια μαλακή απορροφητική πετσέτα κι αφήστε λίγη υγρασία γύρω από τις ρίζες.

Σκουπίζοντας ελαφρώς τα μαλλιά σας με μια πετσέτα μετά το μπάνιο είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Το χειρότερο είναι να τρίβετε το κρανίο σας και τα μαλλιά σας μανιασμένα με την ίδια πετσέτα, νομίζοντας ότι έτσι θα τα στεγνώσετε καλύτερα, όταν το μόνο που καταφέρνετε είναι να «τραυματίζετε» τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά σας.

Σκέψου ότι εμείς οι άντρες είμαστε επιρρεπείς στην τριχόπτωση. Αν θες λοιπόν να κρατήσεις τα μαλλιά σου ζωντανά για πολλά χρόνια, απλά προστάτευσε τα!