fbpx

Παύλος Μαλοβανίετς: Έτσι κατάφερα τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου!

Παύλος Μαλοβανίετς: Έτσι κατάφερα τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου!

Όταν του ήρθε το «κλικ» να αλλάξει τρόπο ζωής ο Παύλος δούλευε στο χώρο της νυκτερινής διασκέδασης, μια δουλειά δύσκολη που πραγματικά για όσους δουλεύουν εκεί φέρνει τη νύχτα μέρα. Δούλευε και παράλληλα σπούδαζε!

Ο Παύλος Μαλοβανίετς μια μέρα αποφάσισε να τα αλλάξει όλα και τα κατάφερε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνος Κίσσας: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση!

 

Εργαζόταν σε στις δημόσιες σχέσεις γνωστών νυκτερινών μαγαζιών και σπούδαζε παράλληλα πληροφορική στο ΤΕΙ Αθηνών της Αθήνας , όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το αγωνιστικό bodybuilding, μια απόφαση που του άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο.

 

 

«Nα γυμνάζεσαι σωστά, να κάνεις μια σωστή διατροφική ισορροπημένη και να δουλεύεις νύχτα είναι σχεδόν αδύνατο, σου χαλάει ολόκληρο το ωράριο αφού ο ύπνος παίζει τεράστιο ρολό στο να χτιστεί το σώμα» λέει ο Παύλος Μαλοβανίετς.

 

 

Έτσι λοιπόν ο Παύλος σταμάτησε σταδιακά τη δουλειά της νύχτας και άρχισε να προετοιμάζεται για μετέχει σε αγώνες bodybuilding.  Αυτή του όμως η κίνηση έφερε και την επαγγελματική ενασχόληση στο χώρο του fitness. Ο Παύλος έβγαλε σχολή personal trainer και πλέον εργάζεται σε γυμναστήριο.

«Βασικά ήθελα να ασχοληθώ κυρίως με το fitness modeling, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε. Δεν με χαλάει. Μου αρέσει το bodybuilding και η δουλειά μου. Βασικά μου αρέσει όλος το τρόπος ζωής που κάνω» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Πως όμως κατάφερε να αλλάξει ο Παύλος;

«Δεν είναι η μέθοδος πιστεύω τόσο αλλά η επίμονη και υπομονή και οι θυσίες που κάνεις. Είναι ένα άθλημα για άτομα με «γερό» στομάχι» εξηγεί ο ίδιος «Γυμνάζομαι έξι φορές τη εβδομάδα από μία ώρα. Φυσικά μέσα στο πρόγραμμα είναι και η διατροφή που είναι το παν. Όσο και να γυμναστείς αν δε φας σωστά δε θα χεις ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι έχω βάλει σε τάξη τη διατροφή μου, τα γεύματα μου στη ώρα τους και φυσικά τηρώ με ευλάβεια το πρόγραμμα» εξηγεί.

 

 

Αλλά το ότι ο Παύλος έφτασε στο σημείο αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ότι το σώμα του είχε την υποδομή κάτι που οι μύες δεν ξέχασαν. «Πάντα ήμουν αθλητής. Από έξι χρονών έπαιζα ποδόσφαιρο. Στα 17 μου ξαφνικά μου ήρθε η όρεξη για βάρη και ξεκίνησα χωρίς κάποιο στόχο έτσι απλά για να γυμνάζομαι. Για την πλακά μου δηλαδή. Στη πορεία όμως άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο και κατάλαβα ότι είναι τρόπος ζωής και έτσι κόλλησα και άρχισα να το βλέπω πιο ζεστά. Εκεί αποφάσισα να ασχοληθώ με το αγωνιστικό bodybuilding»

 

 

«Προσπαθώ συνεχώς να βάζω καινούργιους στόχους και να ονειρεύομαι καθώς πιστεύω ότι αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου να κυνηγάει τους στόχους και τα όνειρα του. Άμα οι στόχοι και τα όνειρα σου δε σε τρομάζουν δεν είναι αρκετά μεγάλοι» κατέληξε ο Παύλος.