fbpx

Τι θέλεις να …βλέπουν τα ..βλέμματα στο μαγιό σου;

Τι θέλεις να …βλέπουν τα ..βλέμματα στο μαγιό σου;

Το μαγιό που φοράς στη παραλία σε εκφράζει. Πως; Δείχνει απλά και μόνο τι θέλεις να βλέπουν τα βλέμματα όταν σε …βλέπουν να βγαίνεις από τη θάλασσα ή να ξαπλώνεις στη ξαπλώστρα ή ακόμα να παίζεις ρακέτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 super tips για να επιλέξεις το τέλειο μαγιό και να βγεις στιλάκι στις παραλίες

 

Το θέμα είναι καθαρά υποκειμένικό, όπως και το χρώμα του μαγιό που επιλέγεις, καθώς ο κάθε τύπος ή χρώμα «δείχνει» τα ανάλογα σημεία του σώματος σου που θέλεις να τονίσεις.

Αν φοράς μαγίο πισίνας τότε είναι σίγουρο ότι έχει χύσει ιδρώτα στη προπόνηση και στα γυμναστήρια. Είναι ένας τύπος μαγιό που κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν αρέσκεται στο να βλέπει εκτός και αν αυτός που το φοράει πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, με το ανάλογο V των κοιλιακών του να χάνετε μέσα στο μαγιό.

Βέβαια αν έχεις και προικισμένο «μικρούλη» τότε καλό είναι να προτιμήσεις λευκό ή γαλάζιο χρώμα.

Από την άλλη αν φοράς κοντό σορτσάκι μαγιό που μπορεί να είναι η τελευταία τάση της μόδας τότε κρύβεις έντεχνα τον …μικρούλη σου και αφήνεις την «έκπληξη» για αργότερα. Όμως θα πρέπει να έχεις καλοσχηματισμένα πόδια αφού είναι γνωστό πως οι γυναίκες προσέχουν πολύ τα πόδια, άσχετα αν όλοι νομίζουμε πως κοιτάνε μόνο τους κοιλιακούς μας. Οι γυναίκες αγαπούν τα σορτσάκια και ιδιαίτερα τα πιο κοντά που σταματούν στο μέσο του μηρού.