fbpx

Άκου τον Joel Kinnaman και άλλαξε σώμα μέσα σε έξι μήνες (Video)

Άκου τον Joel Kinnaman και άλλαξε σώμα μέσα σε έξι μήνες (Video)

Αν νομίζεις ότι επειδή οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ αλλάζουν σώμα επειδή έχουν προσωπικό προπονητή και διατροφολόγο θα πρέπει να μάθεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχία να αλλάξεις σώμα μέσα σε έξι μήνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 ομάδες ασκήσεων για να επιστρέψεις ομαλά στο γυμναστήριο (Video)

 

O Σουηδός Joel Kinnaman πρωταγωνιστεί φέτος στο φανταστικό Altered Carbon. Σίγουρα θα τον θυμάσαι από το Ηouse of cards αλλά και από το RoboCop. Κατάφερε σε έξι μήνες να αλλάξει το ψηλόλιγνο σώμα και να φτιάξει ένα σώμα αθλητικών προδιαγραφών.

 

 

Δες τα tips που  σου δίνει:

  1. Η διατροφή είναι το παν

O Joel Kinnaman γυμνάζεται 5 έως 6 ημέρες την εβδομάδα από 60-90 λεπτά την ημέρα. Για να αλλάξεις σώμα πρέπει να δώσεις το 100% των προσπαθειών σου: να τρως ακριβώς και μόνο ό,τι σου δόθηκε και να μην πιεις καθόλου, μα καθόλου, αλκοόλ. Ο Joel ενώ είχε επαγγελματικά δείπνα, στα οποία έπρεπε να παρευρίσκεται, παράμεινε αυστηρά στο διατροφικό του πρόγραμμα για να αποκτήσει το σώμα που ήθελε.

 

 

  1. Μην κοιμάσαι λιγότερο από οκτώ ώρες

Η διάρκεια του ύπνου σου δεν πρέπει να είναι λιγότερη από οκτώ ώρες κάθε βράδυ. Ο εγκέφαλός είναι ο μυς που πρέπει να προσέχεις περισσότερο. Ο ύπνος βοηθά πολύ στη διαδικασία αποκατάστασης. Οι μύες θεραπεύονται ενώ κοιμάσαι ενώ έχεις περισσότερη ενέργεια για τις προπονήσεις σου, ειδικά όταν γυμνάζεσαι έξι ημέρες την εβδομάδα.

  1. Κόψε τις λιγούρες με υγιεινό τρόπο

Ενώ μπορεί να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή το σώμα σου θα εξακολουθεί να ποθεί τα ανθυγιεινά τρόφιμα. Για να το καταπολεμήσεις τρώγε ένα μήλο μεταξύ των γευμάτων, καθώς και επτά έως δέκα αλατισμένα αμύγδαλα. Τα μήλα παρέχουν απλούς υδατάνθρακες για άμεση ενέργεια και φυτικές ίνες, ενώ τα αμύγδαλα παρέχουν βασικά λιπαρά και θερμίδες, που θα σε κρατήσουν μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Διάβασε σχετικά: Προπόνηση Fran: Φτιάχνει ΤΟ σώμα σε 5 λεπτά

  1. Κάνε αυτή την άσκηση

Κάνε αυτήν την άσκηση που στοχεύει στον πυρήνα, είναι μια άσκηση.. φυσικής θεραπείας γνωστή ως” Dead Bug “.

 

 

  1. Κάνε συνδυαστικό πρόγραμμα

Οι διαλλειματικές προπονήσεις υψηλής έντασης, είναι ό,τι πρέπει για να αλλάξεις σώμα και καλό είναι να τις βάζεις ενδιάμεσα της βασικής προπόνησης, όχι παραπάνω από 2 φορές την εβδομάδα. Στη βασική σου προπόνηση βάλε ασκήσεις σταθερότητας, αντίστασης, ευελιξίας συνδυάζοντας πλυομετρικές και κάρντιο.

 

 

Η δύναμη, η ισορροπία και ο συντονισμός θα βελτιωθούν σημαντικά και η σωματική σου εμφάνιση αισθητικά.

  1. Φάε ισορροπημένα

Ο καλύτερος τρόπος για να φας είναι σε μικρές μερίδες, πέντε έως έξι φορές την ημέρα, οι οποίες πρέπει να αποτελούνται από άπαχη πρωτεΐνη, σύνθετους υδατάνθρακες και καλά λιπαρά.