fbpx

Άμα τη βοηθάς στις δουλειές είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι κερδίζεις …σεξάκι!

Άμα τη βοηθάς στις δουλειές είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι κερδίζεις …σεξάκι!

Πολλοί άντρες θεωρούν ντροπή να κάνουν δουλειές στο σπίτι μαζί με τη καλή τους, άσχετα αν έκαναν όταν ήταν φοιτητές ή εργένηδες. Όταν παντρευτούν θυμούνται το παλιό ρητό …άντρας «αφέντης» και έτσι δεν πλένουν ούτε ένα πιάτο!!!

Όπως αποδεικνύεται κάνουν λάθος όχι μόνο ηθικό αλλά και δεν αποκτούν όλες τις δυνατότητες για να έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή με το ταίρι τους και έτσι εσύ κερδίζεις …σεξάκι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μαγείρεψε με την καλή σου και πέρνα καλά!

 

Δύο νέες μελέτες του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, έρχεται να καταρρίψει στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και αποδεικνύει ότι ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού είναι εξίσου σέξι στην κρεβατοκάμαρα με εκείνα στα οποία το καθάρισμα βαραίνει ένα από τα δύο μέλη. Η δεύτερη επίσης καινούργια μελέτη έδειξε επίσης ότι οι γάμοι στους οποίους η σύζυγος έχει υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τον σύζυγο δεν κινδυνεύουν να διαλυθούν πιο εύκολα, όπως πιστευόταν μέχρι πρότινος.

Οι ερευνητές μελέτησαν με τη σειρά τους ζευγάρια τα οποία είχαν παντρευτεί από τις αρχές του 1990 και μετά. Όπως προέκυψε, αυτοί οι πιο… φρέσκοι γάμοι, οι οποίοι θεωρείται ότι αντιπροσωπεύουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις αντιλήψεις των ζευγαριών τού σήμερα, δεν φάνηκε να επηρεάζονται στο σεξουαλικό κομμάτι από το ποιος έκανε τις δουλειές του σπιτιού.

Στην πραγματικότητα, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μοίραζαν τα «άχαρα» αλλά απαραίτητα καθήκοντα του σπιτιού ήταν τουλάχιστον εξίσου ευτυχισμένα στη σεξουαλική ζωή τους με εκείνα στα οποία οι γυναίκες επωμίζονταν όλα τα βάρη του σπιτιού. Τα ζεύγη του… μοιράσματος έκαναν σεξ τουλάχιστον όσο συχνά έκαναν σεξ και τα πιο «παραδοσιακά» ζεύγη.

Μια εξαίρεση υπήρχε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, και αφορούσε τις περιπτώσεις στις οποίες η γυναίκα δεν συμμετείχε καθόλου στις δουλειές του σπιτιού.

Οι περιπτώσεις αυτές δεν ξεπερνούσαν ποσοστό της τάξεως του 5% των ζευγαριών. Φάνηκε ωστόσο πως στο μικρό αυτό ποσοστό η σεξουαλική απόλαυση αλλά και η συχνότητα των επαφών έπεφταν κάθετα.