fbpx

Ανδρέας Φάλας: 20 χρόνια στο modeling και δεν του φαίνεται καθόλου!

Ανδρέας Φάλας: 20 χρόνια στο modeling και δεν του φαίνεται καθόλου!

Είναι ένας από τους παλιότερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του  διεθνούς modeling. Ο Ανδρέας Φάλας, από τη Κύπρο, άρχισε τη καριέρα του πριν από 20 χρόνια και σήμερα συνεχίζει ακάθεκτος τη πορεία του σε ένα δύσκολο επάγγελμα που για άλλους έχει ημερομηνία λήξης!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Παύλος Μαλοβανίετς: Έτσι κατάφερα τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου!

 

Αν κάποιος τον γνωρίσει πρώτη φορά και μάθει για τα 20 χρόνια σίγουρα εκπλαγεί και σίγουρα θα πει ότι δεν του φαίνεται καθόλου! Και πράγματι, ο Ανδρέας καταφέρνει να είναι αειθαλής, μόνο που η εμπειρία τον έκανε να εμπλουτίσει τη επαγγελματική στόχευση του και να επεκτείνει τις δραστηριότητες του ακόμα και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

 

 

«Συνεχίζω δυναμικά να είμαι μέρος του χώρου αυτού» εξηγεί ο Ανδρέας «Πλέον με επιλεγμένες δουλειές στο χώρο του modeling σε επιδείξεις μόδας σε φωτογραφήσεις σε instagram promo αλλά παράλληλα δημιουργώντας μεγάλα fashion events μόδας».

 

 

Ο Ανδρέας έχει επεκτείνει στις δραστηριότητες του και στο χώρο των live παρουσιάσεων εκδηλώσεων: «Ο σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι τις περισσότερες φορές φιλανθρωπικός βοηθώντας συμπολίτες μας  και μικρά παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη» εξηγεί ο ίδιος.

Παράλληλα έχει δημιουργήσει και σχολή: «Έχω δημιουργήσει με μεγάλη επιτυχία την σχολή μου όπου γίνονται μαθήματα μόδας , σωστής στάσης σώματος και έκφρασης καθώς και φωτογραφίσεις» εξηγεί.

 

 

O Ανδρέας είναι ένα άτομο ήπιων τόνων,  χαμογελαστός πολύ επαγγελματίας στη δουλειά του και γι αυτό άλλωστε διαπρέπει.

 

 

Πως καταφέρνει όμως να διατηρεί το τέλειο σώμα και πως συνδυάζει τα οικονομικά στην καθημερινότητα του;

«Το modeling είναι ένα επάγγελμα που με επέλεξε αντί να το επιλέξω με τυχαία συνάντηση με άτομα του χώρου τα οποία στην συνέχεια με οδήγησαν στο να παραμείνω σε αυτό το χώρο πολλά χρόνια. Το θετικό ενός άντρα που ασχολείται με το modeling είναι ότι μπορεί να παραμείνει στην επικαιρότητα ασχέτως ηλικίας αφού πλέον βλέπουμε μεγάλους οίκους μόδας να διαλέγουν πλέον ηλικίες που δείχνουν εμπειρία στο πρόσωπο και γνώση για το χώρο» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Ανδρέας είναι πτυχιούχος οικονομικών και μάλιστα ασκεί και το επάγγελμα αυτό: «Παράλληλα οφείλω να αναφέρω ότι εργάζομαι και σε οικονομικό οργανισμό κάτι που για πρώτη φορά αναφέρω σε συνέντευξη μου αφού έχω δύο πτυχία τα οποία είναι συνδεδεμένα με σπουδές οικονομικής φύσεως .

 

Πως μπορεί να συνδυάζει τις δραστηριότητες της ημέρας με τη δουλειά του μοντέλου που είναι αρκετά δύσκολη και με πολλά ταξίδια. «Πράγματι η δουλεία είναι πολύ δύσκολη αφού πίσω από κάθε όμορφο αποτέλεσμα μιας φωτογράφησης ή ενός Fashion Show υπάρχει πολύ προετοιμασία. Πλέον υπάρχουν ασκήσεις που μπορούν να διατηρήσουν το σώμα και να είσαι γυμνασμένος ακόμα και αν βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Προσωπικά γυμνάζομαι με το βάρος του σώματος κάνοντας κάμψεις και κοιλιακούς. Παράλληλα απαραίτητα ένα μοντέλο μπορεί να έχει μαζί του ένα λάστιχο με το οποίο μπορεί να τονώσει τους μυς του σώματος με συγκεκριμένες ασκήσεις» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Πόσες φορές προπονείσαι την εβδομάδα; «Συνήθως τρεις φορές με μέγιστο της τέσσερις. Πιστεύω πώς πρέπει να αφήνουμε το σώμα να ξεκουράζεται έτσι ώστε να μπορεί να αφομοιώσει πιο γρήγορα τις αλλαγές των ασκήσεων. Με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον σε μένα βλέπω πιο δραστικά αποτελέσματα».

 

 

«Η αεροβική άσκηση είναι ίσως πιο σημαντική από τα βάρη. Προσπαθώ να μοιράζω τις μέρες μου μεταξύ αεροβικής άσκησης και βάρη. Τα βάρη σου δίνουν τον όγκο και η αεροβικές ασκήσεις σου τελειοποιούν τις γραμμώσεις που θες να πετύχεις. Μην ξεχνάς ότι στο χώρο αυτό ο υπερβολικός όγκος είναι κάποτε απαγορευτικός στο να πάρεις μια δουλεία. Ο συνδυασμός των δύο βοηθά να μην ξεφύγεις».

 

 

Εκτός βέβαια από το πρόγραμμα προπόνησης σημαντική είναι και η διατροφή: «Η διατροφή είναι πάρα πολύ σημαντική για να πετύχεις το σωστό χτίσιμο του σώματος. Ξεκινώ την μέρα μου πίνοντας μόλις ξυπνήσω 1 ποτήρι νερό με σταγόνες από λεμόνι. Αυτό βοηθά στο να καθαρίσουμε το εσωτερικό του σώματος μας και να ξυπνήσει τον οργανισμό.

 

 

Αμέσως μετά κάνω το πρόγευμα μου στο οποίο υπάρχουν προϊόντα εύκολα να τα βρει κανείς όπως βρώμη, αυγά,  γαλοπούλα και ψωμί ολικής αλέσεως. Πιο μετά μέχρι και το βράδυ τρώω άλλα 5 μικρά γεύματα τα οποία μπορεί να είναι όσπρια, φρούτα, κοτόπουλο με ρύζι, σολομός, μπριζόλα με σαλάτα.

 

 

Πιστεύω πως όλοι μας εάν οργανώσουμε την μέρα μας και το πρόγραμμά μας μπορούμε να ακολουθήσουμε τα πιο πάνω έτσι ώστε κανένα ωράριο εργασίας να μην απαγορεύει την εφαρμογή του προγράμματος μας. Ο λόγος των 6 μικρών γευμάτων ημερήσιος είναι απλός αν σκεφτούμε ότι το σώμα μας είναι μία μηχανή την οποία πρέπει τροφοδοτούμαι συχνά για να εργάζεται» λέει ο ίδιος.