fbpx

Αντιμετώπισε τη μοναξιά του χωρισμένου την Κυριακή!

Αντιμετώπισε τη μοναξιά του χωρισμένου την Κυριακή!

Τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινες καλά με τη κοπέλα σου εσύ την αγαπούσες αλλά εκείνη… μάλλον όχι. Το μοιραίο ήρθε μόλις την Παρασκευή το βράδυ και οι δρόμοι σας χώρισαν.

Το πρώτο σοκ περνάει συνήθως την επόμενη μέρα το Σάββατο, όμως το δεύτερο είναι πιο ισχυρό και έρχεται με το ξύπνημα της Κυριακής. Εκεί που ξαφνικά διαπιστώνεις ότι έχει μπροστά σου μια κενή μέρα. Εκεί που διαπιστώνεις ότι δεν ξύπνησε με τη καλή σου αλλά ούτε θα την πάρεις ή θα σε πάρει τηλέφωνο να κανονίσετε βόλτα ή το πρόγραμμα σας ακόμα και στο σπίτι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ρωτήσαμε 10 κυρίες και μας είπαν γιατί οι μηχανόβιοι είναι πραγματικά sexy άντρες

 

Ξαφνικά νιώθεις το σπίτι άδειο τη μέρα σου κενή! Είναι γιατί την αγαπούσες και βρίζεις τον εαυτό σου που ονειρευόταν οικογένεια με κουτσούβελα και τέτοια. Τρία χρόνια μαζί είχατε γίνει ένα… σχεδόν ένα! Εκείνη σε άφηνε να πιστεύεις στην εξέλιξη της σχέσης και εσύ ως χαζός ονειροπολούσες!

Και τώρα μόνος! Οι φίλοι χαμένοι επειδή όλο αυτόν τον καιρό είχες κολλήσει με τις παρέες της και εσύ κάθεσαι στο άδειο σου το σπίτι μη ξέροντας τι θα κάνεις. Νιώθεις ότι το κεφάλι σου πάει να σπάσει… Αλλά μη το αφήσεις!

Πάρε βαθιά ανάσα και ανασυντάξου!

  • Σταμάτα να προσπαθείς να προσπαθείς να αναλύσεις τις αιτίες του χωρισμού όσο το κάνεις θα εκνευρίζεσαι περισσότερο.
  • Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου για τον χωρισμό. Μπορεί εσύ να την θεωρούσες δεδομένη και να την είχες παραμελήσει αλλά αν εκείνη σε ήθελε πραγματικά θα σε επανέφερε στην πραγματικότητα και δεν θα έφευγε.
  • Ψάξε ξανά τα τηλέφωνα των φίλων σου που απομάκρυνες επειδή ήθελες να μένεις πολύ μαζί της. Κάλεσε τους. Όλο και κάποιος θα είναι ελεύθερος για να βγείτε και να ξεσκάσεις.
  • Ετοιμάσου να ακούσεις τα μπινελίκια των φίλων σου και μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Άκου και σκάσε που λένε αφού θα έχουν δίκιο εσύ τους έκανες πέρα!
  • Μην κάνεις το λάθος να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Μην πάρεις για παράδειγμα την βάρδια του σαββατοκύριακου για να ξεχαστείς. Έτσι πως είσαι ψυχολογικά μάλλον θα τα κάνεις άνω κάτω στη δουλειά. θα φορτωθείς και ίσως να δημιουργήσεις κακό προηγούμενο και να σε χώνουν συνέχεια τα σαββατοκύριακα.
  • Βάλε τα αθλητικά σου και βγες για τρέξιμο ή για ποδήλατο. Ακόμα και να μη χρειάζεσαι προπόνηση προπονήσου χαλαρά και χωρίς πίεση. Θα περάσεις τουλάχιστον μια ώρα εκτόνωσης.
  • Βγες! Μη μείνεις σπίτι. Βγες ακόμα και μόνος σου. Περπάτα πάνε σε ένα καφέ πάρε τις κυριακάτικες εφημερίδες και αφοσιώσου στο διάβασμα! Θα ξεχαστείς!
  • Ξεσήκωσε κάποιο παλιό σου χόμπι και στρώσου σε αυτό αφού το σταμάτησες εξ΄ αιτίας της σχέσης σου τώρα μπορείς να το ξαναβρείς.
  • Αν δεν βρεις τους φίλους σου πάνε στην οικογένεια σου. Στον αδερφό σου στην αδερφή σου στον ξάδερφο σου ή με όποιον συγγενή έχεις σχέση. Τα οικογενειακά κουτσομπολιά θα σε κάνουν να ξεχαστείς.
  • Και το βασικότερο και τελευταίο. Βάλε σε μια κούτα ότι προσωπικό της αντικείμενο έχει ξεχάσει στο σπίτι σου. Μην τα πετάξεις για δύο λόγους ο πρώτος είναι ότι μπορεί να τα θέλει και ο δεύτερος που είναι ο πιο απίθανος είναι να επιστρέψει. Κρύψε την κούτα στο πατάρι και ξέχασε την. Θα την πετάξεις μετά από καιρό όταν καθαρίσεις το πατάρι και έχει καθαρίσει και η ζωή σου από την πρώην!

Μην αρχίσεις να τηλεφωνείς σε όλες τις πρώην σου… θα απογοητευτείς. Σίγουρα δεν έγιναν …καλόγριες επειδή τις χώρισες!!!