fbpx

Αυτά είναι τα αγαπημένα κοκτέιλ των γυναικών που θα σε …αναγκάσει να δοκιμάσεις!

Αυτά είναι τα αγαπημένα κοκτέιλ των γυναικών που θα σε …αναγκάσει να δοκιμάσεις!

Αν την αγαπάς δεν θα της χαλάσεις το χατήρι και θα δοκιμάσεις ένα από τα κοκτέιλ που προτιμούν οι γυναίκες.

Ειδικά όταν σου κάνει εκείνα τα …ναζάκια, δεν θα πεις όχι. Απλά θα σκεφτείς ένα ποτό είναι θα το πιώ και μετά θα πάρω τζιν για να μου φτιάξει τη γεύση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για να μη «τελειώνεις» γρήγορα μάθε αυτά τα 5 απόλυτα tips

 

Μάθε λοιπόν ποιά είναι όμως τα πιο αγαπημένα “γυναικεία κοκτέιλ” και γιατί ώστε να είσαι πλήρως προετοιμασμένος:

  • Μαρτίνι (Martini): Μυστηριώδες & κομψό

Το μαρτίνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κι αγαπημένα ποτά όλων των εποχών! Το ιδανικό ποτό για ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι αλλά και για πάρτι με τις κολλητούλες. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο στην προετοιμασία και δεν είναι καθόλου πολύπλοκο στην παρασκευή. Με το κατάλληλο ποτήρι και με ένα υψηλής ποιότητας τζιν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τα πιο «κομψά» ποτά.

  • Μπλάντι Μέρι (Bloody Mary): Ιδιαίτερο & σύνθετο

Δροσιστικό, πικάντικο και λίγο? αλμυρό! Τόσο σύνθετο και τόσο γευστικό. Πώς αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι ένα κοκτέιλ με γυναικείο όνομα; Το πασίγνωστο κατακόκκινο κοκτέιλ με την υπέροχη γεύση είναι ίσως το πιο σύνθετο κοκτέιλ του κόσμου –  εξού και η προτίμηση των γυναικών σε αυτό!

  • Ντάκιρι (Daquiri): Παιχνιδιάρικο & θηλυκό

Τα ντάκιρι επίσης θεωρούνται καθαρά γυναικεία ποτά. Οι παιχνιδιάρικες άλλωστε παραλλαγές του με την προσθήκη φρούτων μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και την πιο απαιτητική γυναίκα. Φρόουζεν ή κλασικό το Ντάκιρι έχει κατακτήσει το γυναικείο πληθυσμό!

  • Κοσμοπόλιταν (Cosmopolitan): sex & city

Απόλυτα γυναικείο και… πολυδιαφημισμένο! Είναι το cocktail που κάθε γυναίκα που λατρεύει το Sex & The City πρέπει να δοκιμάσει. Μυστηριώδες, κατακόκκινο, σαγηνευτικό και στιλάτο, συναγωνίζεται “στήθος με στήθος” για τον τίτλο του “απόλυτου θηλυκού κοκτέιλ” ..

  • Μαργαρίτα (Margarita)

Το απόλυτο γυναικείο κοκτέιλ Με επικάλυψη αλατιού στο χείλος φινετσάτου ποτηριού η Μαργαρίτα είναι ίσως – μαζί με το κοσμοπίλιταν – το απόλυτο θηλυκό ποτό! Φινετσάτη, με όνομα γυναικείο, ισορροπημένη στη γεύση και με άκρως διαφορετικές γευστικές επιλογές (λεμόνι, φράουλα), το πότό αυτό έχει χαρακτήρα γυναικείο!