fbpx

Αυτά είναι τα 3 απόλυτα tips για να διαλέξεις ένα σωστό παντελόνι

Αυτά είναι τα 3 απόλυτα tips για να διαλέξεις ένα σωστό παντελόνι

Όταν ψωνίζεις ρούχα είσαι στο …έλεος του πωλητή… Τα περισσότερα σου ταιριάζουν τέλεια ανάλογα με το τι θέλει να πουλήσει ο πωλητής ή η πωλήτρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tipsγια να απλώνεις τα ρούχα σου και να μη σιδερώνεις μετά!

 

Και άντε να αγοράσεις μια μπλούζα που μπορεί μετά να μετανιώσεις θα χάσεις κάποια λεφτά όμως αν αγοράσεις ένα παντελόνι που θα σε πείσουν ότι …ανοίγει και εκείνο να μην …ανοίγει τότε θα χάσεις ακόμα περισσότερα χρήματα και θα εκνευριστείς.

Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά ενός παντελονιού;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 9 tips για να φοράς σωστά τη βερμούδα σου και να είσαι στιλάκι

Όταν μπεις στο μαγαζί να είσαι προετοιμασμένος να φορέσεις πολλά παντελόνια και ο λόγος είναι ότι το καθένα έχει τη δική του γραμμή ακόμα και του ίδιους κατασκευαστή να είναι.  Έτσι θα βρεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Για να βρεις λοιπόν το ιδανικό παντελόνι πρέπει να προσέξεις τα εξής:

  1. Την εφαρμογή στο σώμα σου

Αν σε στενεύει πολύ μην ακούς ότι θα ανοίξει και άλλα τέτοια. Αυτό δεν το γνωρίζεις και το άνοιγμα εξαρτάται από το ύφασμα. Όλα ανοίγουν  το θέμα είναι πόσο ανοίγουν. Πρόσεξε: Υπάρχουν κάποια υφάσματα κυρίως σε τζιν που είναι ελαστικά και ανοίγουν με το που θα τα φορέσεις αλλά και αυτά έχουν κάποιο όριο ανοίγματος. Σε ενδιαφέρει λοιπόν να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου. Να κλείνει εύκολα χωρίς μεγάλο ζόρι τόσο το κουμπί όσο και το φερμουάρ αν έχει. Όσο για το ύψος δεν σε απασχολεί πολύ αφού τα παντελόνια κονταίνουν  αλλά πρόσεξε… δεν μακραίνουν.

  1. Προσοχή στο καβάλο

Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αν σε πιέζει στο καβάλο τότε ξέχνα το. Για να το τεστάρεις πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις αφού το κουμπώσεις κανονικά. Μπορεί στην όρθια θέση να μην σε πιέζει κάνε ένα βαθύ κάθισμα και τότε θα διαπιστώσεις αν σε πιέζει ή όχι. Αν σε πιέζει στο καβάλο καλύτερα να το ξεχάσεις αφού εκεί δεν ανοίγει ποτέ και θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα αν το αγοράσεις.

  1. Ψηλάφησε το πανί του

Το πανί με το οποίο είναι κατασκευασμένο το παντελόνι είναι το σημαντικότερο. Βασικά είναι όλο το παντελόνι ότι αγοράζεις δηλαδή. Ψηλάφισε το και πρόσεξε να μην είναι σκληρό και ο λόγος είναι απλός: Αν είναι σκληρό το πανί δεν πρόκειται να μαλακώσει ποτέ και σίγουρα θα σε ενοχλεί σε όλες τις κινήσεις σου.