fbpx

Αυτές είναι οι 5 κινήσεις σου στο σεξ που δείχνουν ότι την αγαπάς

Αυτές είναι οι 5 κινήσεις σου στο σεξ που δείχνουν ότι την αγαπάς

Λένε ότι η γλώσσα του σώματος είναι μια γλώσσα που σπάνια κάνει λάθος και όπως φαίνεται δεν έχουν άδικο. Είναι ο τρόπος που βάζεις τα χέρια σου πάνω στο κορμί της, που την φιλάς, που την κοιτάς, που γέρνεις πάνω της.

Μεγάλε αυτές είναι μερικές από τις κινήσεις που φωνάζουν «σε θέλω».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 5 ανδρικές απόψεις για την εγκυμοσύνη που είναι λανθασμένες!

 

Ναι αλλά την θέλεις μόνο σωματικά για να βρίσκεστε κάπου γυμνοί και να κάνετε σεξ ή την αγαπάς πραγματικά και αρνείσαι να το παραδεχτείς.

Υπάρχουν λοιπόν πέντε κινήσεις, αγγίγματα, χάδια που δείχνουν ότι την σκέφτεσαι και αφού ντυθείτε και αποχωριστείτε. Κοινώς, την γουστάρεις.

Μια ειδικός της γλώσσας του σώματος, η Tonya Reiman, αποκαλύπτει τις κινήσεις που κάνει ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ και δείχνουν ότι το αντίκρισμα σε συναισθήματα είναι μεγάλο.

 

 

  1. Της χαϊδεύεις τα μαλλιά και το πρόσωπο

Οκ, ούτως ή άλλως για να είναι εφικτό να της χαϊδεύει κανείς τα μαλλιά και το πρόσωπο κατά τη διάρκεια του σεξ είναι είναι προαπαιτούμενο για να κάνετε αργό και συναισθηματικό σεξ (και όχι να «κοπανιέστε» σαν αγρίμια). Το χάδι είναι μια ένδειξη τρυφερότητας, ένας τρόπος να μετατρέψεις το σεξ από μια απλή πράξη σε μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία. «Είναι ένας τρόπος να συνδεθείς μαζί της πέρα από το σωματικό επίπεδο. Κάποιος που αγγίζει το πρόσωπο ή χαϊδεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι και απλώς ρομαντικός, αλλά τυπικά δείχνει ότι τρέφεις ειλικρινή συναισθήματα εκείνη» εξηγεί η ειδικός.

 

 

  1. Χρησιμοποιείς αισθητά τη γλώσσα όταν την φιλάς

Όπως λέει και η Reiman, αυτή η κίνηση δίνει μια αίσθηση αμεσότητας, εκφράζει πάθος και επιθυμία να ανακαλύψεις κάθε πτυχή του κορμιού της. «Ίσως επίσης να παρατηρήσεις ότι ο ρυθμός που κάνεις σεξ, ακολουθεί το ρυθμό της γλώσσας σου. Το σημαντικότερο είναι ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί πολύ γλώσσα κατά τη διάρκεια ενός φιλιού δείχνει μεγάλο πόθο, τόσο μεγάλο που μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν πόσο έντονα σε φιλάει».

 

 

  1. Την αρπάζεις από τη μέση

«Ένας από τους βασικούς λόγους που το κάνει αυτό ένας άντρας είναι τόσο για να της φέρεις κοντά σου όσο και για να την αγγίξεις. Να ψηλαφίσεις το σώμα της, τις διαστάσεις, πράγμα που, τελικά, σε διεγείρει  εγκεφαλικά και σε ερεθίζει περισσότερο», εξηγεί η Reiman. Με άλλα λόγια, ο λόγος που την πιάνεις από εκεί είναι για να έχεις μια καλύτερη δική σου αίσθηση.

 

 

  1. Την δαγκώνεις

Όχι με επικίνδυνο τρόπο  αλλά με μικρές, κοφτές, ζυγισμένες δαγκωματιές. «Πολλές περιοχές του σώματος, λόγω της έντονης αιμάτωσης του σώματος κατά τη διάρκεια του σεξ, γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητες. Έτσι, ένα απαλό δάγκωμα, κάνει το σώμα να αντιλαμβάνεται τον πόνο ως ευχαρίστηση, πράγμα που απελευθερώνει ακόμα περισσότερες ενδορφίνες». Κάποιος που δαγκώνει, το κάνει για να αυξήσει την απόλαυση και τη διέγερση. Και κάποιος που νοιάζεται και για τη δική της ευχαρίστηση είναι κάποιος που νοιάζεται για εκείνη.

 

 

  1. Της σφίγγεις το λαιμό

«Ο λαιμός είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες. Ένα σημείο του κορμιού που αντιπροσωπεύει μια συναισθηματική ένωση με ένα άλλο άτομο», δηλώνει η Reiman και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν κάποιος σφίγγει το λαιμό και την κοιτάς κατευθείαν στα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ένα μιξ κινήσεων που δείχνει ότι είσαι  συναισθηματικά δεμένος μαζί της.