fbpx

Αυτές είναι οι 6 περιπτώσεις που γονατίζει ένας άντρας!

Αυτές είναι οι 6 περιπτώσεις που γονατίζει ένας άντρας!

Ένας άντρας γονατίζει εκτός από όταν κάνει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο όταν πιαστεί αιχμάλωτος από τον εχθρό και υποχρεωθεί να γονατίσει… Νομίζεις ότι αυτές είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορεί να αναγκαστείς …ηθελημένα να γονατίσεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πες μου τον καφέ που πίνεις να σου πω τον …χαρακτήρα σου!

 

Ένας άντρας λοιπόν εκτός από το γυμναστήριο και τον …πόλεμο  γονατίζει στις εξής περιπτώσεις:

  1. Όταν είναι παραδοσιακός

Κάποιοι είναι παραδοσιακοί και όταν θέλουν να «ζητήσουν τη γυναίκα» γονατίζουν μπροστά της λες και είναι η βασίλισσα και ζητάνε το χέρι της!

  1. Όταν ζητάει συγχώρεση!!!

Αν είσαι από εκείνους που αλλού τρώνε και αλλού πάνε και τον …δίνουν… και έχεις την ατυχία να γίνεις αντιληπτός τότε έχεις και το θάρρος να γονατίσεις μπροστά της εκλιπαρώντας για συγνώμη!

  1. Όταν είναι πατέρας

Είναι κάτι που γίνεται συχνά για να φτάσεις έτσι στο ύψος του παιδιού σου και να του πεις δύο λόγια από το ύψος του ή ακόμα να του στρώσεις τα ρουχαλάκια.

  1. Στην Βρετανία όταν γίνεται …ιππότης

Στην Βρετανία γονατίζουν μπροστά στη βασίλισσα όσοι γίνονται ιππότες δηλαδή σερ… και εκείνη τους «σταυρώνει» με ένα σπαθί στους ώμους τους!

  1. Στην Ελλάδα όταν είναι μεγάλος …πότης

Όταν είσαι ντίρλα στο μεθύσι και δεν σε κρατάνε πια τα πόδια σου. Πρώτο στάδιο το γονάτισμα, δεύτερο το σώριασμα!

  1. Όταν παίζει σαδομαζό παιχνίδια

Αν παίξεις λοιπόν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια θα υποχρεωθείς κάποια στιγμή να γονατίσεις, να σε δέσουν και να σε μαστιγώσουν, είτε για μια στιγμή (μέσα στο παιχνίδι) είτε για όλο το παιχνίδι αν είσαι συνειδητοποιημένος σκλάβος!