fbpx

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις ντουζ

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις ντουζ

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων: αυτοί που προτιμούν με το που ξυπνάνε να κάνουν το καθιερωμένο τους ντους για να ξυπνήσουν και αυτοί που προτιμούν αφού γυρίσουν από τη δουλειά και ιδανικότερα πριν πέσουν για ύπνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιείς για να δείχνεις ωραίος!

 

Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου όλοι έχουμε μία συγκεκριμένη ιεροτελεστία -πρωινή ή βραδινή- όσον αφορά τις καθημερινές μας συνήθειες.

Οι fans των πρωινών showers θα πρέπει να προετοιμαστούν για σκωτσέζικο ντους γιατί νέα έρευνα αποδεικνύει πως είναι καλύτερα για την υγεία του δέρματός αλλά και της πνευματικής διαύγειας το να κάνεις ντους το βράδυ.

Επιπλέον, δερματολόγοι υποστηρίζουν πως εάν είσαι έξω όλη την ημέρα θα πρέπει απαραίτητα να κάνεις ντους πριν πας για ύπνο.

Ένας ακόμη λόγος που ενισχύει τα βραδινά showers είναι η άνοιξη που λόγω των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα ένα ντους το βράδυ θα τις απομακρύνει από το δέρμα σου.

Έρευνες από το Πανεπιστήμιο του Harvard έχουν δείξει πως το βραδινό ντους βοηθάει περισσότερο στο να μειώσεις το stress και να σε βάλει σε καλύτερο mindset για την επόμενη μέρα.