fbpx

Γιατί άραγε να ευχαριστήσεις μια πρώην σου αγάπη;

Γιατί άραγε να ευχαριστήσεις μια πρώην σου αγάπη;

Πολλοί ψυχολόγοι λένε πως ένας χωρισμός είναι κάτι σαν έναν μικρό θάνατο «πενθείς» για κάτι που έχασες και μετά από λίγο καιρό το προσπερνάς και συνεχίζεις κανονικά τι ζωή σου. Ο κύκλος του χωρισμού έχει πολλά στάδια με διαφορετική όμως σειρά για τον καθένα από εμάς.

Στην αρχή στεναχωριέσαι μετά την βρίζεις βγαίνεις με τους φίλους σου και αλητεύεις μετά ξανά νευριάζεις και στο τέλος όλα καλά! Έχεις αφήσει πίσω σου μια ιστορία που σε έκανε να πέσεις ενδεχομένως στα πατώματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Αυτές είναι οι 5 κινήσεις σου στο σεξ που δείχνουν ότι την αγαπάς

 

Πόσοι όμως από εμάς έχουμε σκεφτεί να ευχαριστήσουμε μια πρώην κοπέλα που είχαμε για όλα όσα μας έδωσε. Θα μου πεις εάν με κεράτωσε ή με έβρισε ή μου έκανε τη ζωή κόλαση να την συγχωρήσω και όλα καλά.

 

 

Η απάντηση είναι ναι! Ναι γιατί από όλους τους ανθρώπους κάτι παίρνεις και σημαντικότερο κάτι κερδίζεις. Κερδίζεις κάτι σε σχέση με εσένα. Πάντα μετά από μια σχέση ή ένα χωρισμό που μας έχει πληγώσει βγαίνουμε δυνατότερη και προετοιμασμένοι για τον επόμενο άνθρωπο που θα έρθει στη ζωή μας.

Το σημαντικότερο μάθημα που παίρνουμε από τις πρώην μας να διαχειριζόμαστε τον εγωισμό μας και πώς είναι να δεχόμαστε αγάπη ακόμα και όταν είμαστε η χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας!

 

 

Έμαθες να μην θεωρείς δεδομένους ούτε ανθρώπους και πόσο μάλλον καταστάσεις. Τα πράγματα πάντα μπορεί να αλλάξουν όταν όμως αλλάξουν το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξεις και εσύ και δεν θα κείσαι ο ίδιος άνθρωπος με πριν.

Όσο ζεις μαθαίνεις πως οι άνθρωποι όπως και εσύ βέβαια έχουν πάντα ένα ακόμα πρόσωπο. Όλοι έχουμε τη σκοτεινή μας πλευρά πίστευες κάποτε ότι θα μείνεις μόνος χωρίς το συγκεκριμένο άνθρωπο δίπλα σου χάνοντας τον έμαθες ότι η ευκαιρία για αγάπη δεν εξαρτάται μόνο από έναν άνθρωπο.

Η ουσιαστική συντροφικότητα σε μια σχέση  είναι εξίσου δύσκολο να βρεθεί όσο και η ερωτική χημεία. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους και ούτε βέβαια να μας αρέσουν όλοι. Στην τελική σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν μπορέσουμε.

Ευχαρίστησε αυτή που είχες δίπλα σου για ότι και αν έκανε από μια ιστορία που βγαίνεις εσύ πιο δυνατός και ώριμες δεν χρειάζεται να κρατάς κάκιας.