fbpx

Δες ποια Ρωσίδα καλλονή έχει τα πιο… σμιλεμένα οπίσθια στο Instagram!

Δες ποια Ρωσίδα καλλονή έχει τα πιο… σμιλεμένα οπίσθια στο Instagram!

Δηλώνει μοντέλο από το 2014, επιδίδεται σε φωτογραφίσεις με τα… απολύτως απαραίτητα, αγαπάει τα ταξίδια, την γυμναστική και τις… απρόοπτες γνωριμίες

Η GalinaDubαπό την Ρωσία και ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου «Mavrin», που φροντίζει να διαλέγει κορίτσια με… σμιλεμένα οπίσθια, για να προωθεί τις καμπάνιες εταιρειών μαγιό και εσωρούχων που αναλαμβάνει.

Η πανέμορφη Galina, αν και φαινομενικά… αγγελική, εάν μείνει κανείς μόνο στο πρόσωπό της, διαθέτει οπίσθια-«φωτιά», τα οποία εξάπτουν τις αντρικές φαντασιώσεις και της χαρίζουν καθημερινά χιλιάδες likes και σχόλια από άρρενες θαυμαστές της.

Δεινή «gamer» η Ρωσίδα καλλονή, αποφάσισε αυτήν την φορά να… παίξει με τα ανδρικά όνειρα, ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο φοράει ένα κόκκινο μπικίνι και αποκαλύπτει, για μια ακόμα φορά, το πιο δυνατό της σημείο.

Όπως δηλώνει στο προφίλ της στο Instagram, που μετράει ήδη 780.000 «followers», λατρεύει τα ταξίδια, την γυμναστική και τις… απρόοπτες γνωριμίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σέξι μελαχρινή έχει δύο λογαριασμούς στο Instagram, με αποτέλεσμα οι «ακόλουθοί» της, συνολικά, να ξεπερνούν τα 2.000.000!