fbpx

Δες πως θα βλέπουν τους αγώνες moto cross οι VIP καλεσμένοι σε Ταϋλανδέζικη πίστα

Δες πως θα βλέπουν τους αγώνες moto cross οι VIP καλεσμένοι σε Ταϋλανδέζικη πίστα

Ένα Ταϋλανδός επιχειρηματίας σκέφτηκε κάτι πρωτότυπο για να προσελκύσει κόσμο στη πίστα moto cross που θα φτιάξει σε αγροτική περιοχή ιδιοκτησίας του στη Ταϋλανδη!

Ένα πρωί οι αγρότες της περιοχής προσπαθούσαν επί ώρες να καταλάβουν πως βρέθηκε δίπλα στα σπίτια τους το τεράστιο Boeing, το οποίο έφερε τον σχεδιασμό των αεροσκαφών της ταϊλανδέζικης αεροπορικής εταιρείας Thai Airways και ήταν τοποθετημένο πάνω σε τσιμεντένια βάθρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι μηχανόβιος ή απλώς μοτοσικλετιστής!

 

Η απάντηση, όμως, στον γρίφο, δόθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του, ο ιδιοκτήτης της αγροτικής έκτασης που βρέθηκε το αεροσκάφος, ο οποίος καθησύχασε τους γείτονές του σχετικά με την παρουσία του αεροσκάφους αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο.

 

 

Όπως εξήγησε ο επιχειρηματίας το αεροσκάφος αγοράστηκε σε πρόσφατο πλειστηριασμό από τον ίδιο, με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής, καθώς στα άμεσα σχέδιά του είναι η κατασκευή πίστας για motocross αλλά και γηπέδου ποδοσφαίρου, με το αεροσκάφος να λειτουργεί ως χώρος παραμονής όσων θεατών διαλέξουν να παρακολουθήσουν τις κούρσες και τους αγώνες μέσα από ένα Boeing 747.

 

 

Η πρωτότυπη ιδέα του Ταϊλανδού επιχειρηματία αναμένεται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ το αεροσκάφος θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν μονάχα να τραβούν μακρινά πλάνα του, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk