fbpx

Θα γινόσουν συνοδός κυριών για να βγάλεις χρήμα;

Θα γινόσουν συνοδός κυριών για να βγάλεις χρήμα;

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς ωραίους άντρες να εκμεταλλευτούν τα εμφανισιακά και άλλα προσόντα τους και να αλλάξουν επάγγελμα ή να το κάνουν συμπληρωματικό! Η δουλειά δεν είναι ντροπή, λένε και το ζιγκολίκι είναι ένα επάγγελμα που έχει εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Στην χώρα μας όμως ελάχιστοι ασχολούνταν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως μπορείς να κρατήσεις τον «μικρούλη» σου ντούρο ακόμα και με προφυλακτικό!

 

Η οικονομική κρίση όμως έκανε πολλούς άντρες να αλλάξουν γνώμη και να αρχίσουν να συνοδεύουν κυρίες …και πολλές φορές και …κυρίους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 30χρονού στην Αθήνα, που παράλληλα με την δουλειά του έκανε και μόντελιγκ, ενώ είναι παντρεμένος και με παιδί. Τα οικονομικά ζόρια και η ανάγκη να θρέψει την οικογένεια του, τον οδήγησε στη λύση του συνοδού κυριών και μάλιστα εν γνώσει της συζύγου του.

Το ότι κάποιος είναι συνοδός, δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα συνυπάρξει σε ερωτικές στιγμής. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις ακολουθεί και το …ερωτικό κομμάτι της …συνοδείας.

Ελληνίδες που έχουν την άνεση να νοικιάζουν ωραίους άντρες αλλά και ξένες που εκστασιάζονται από το μεσογειακό ταπεραμέντο… Το επάγγελμα κάποτε προσέφερε δώρα, άνετη ζωή και κοινωνική άνοδο, από τις πλούσιες κυρίες της λεγόμενης καλής κοινωνίας.

Σήμερα, σε έναν κόσμο πιο γρήγορο και πρακτικό, λέγεται «συνοδός» και κάνει ένα επάγγελμα με συγκεκριμένους κανόνες, σαφείς κινδύνους και προκαθορισμένες ταρίφες.

Οι εύπορες γυναίκες λοιπόν «νοικιάζουν» ωραίους συνοδούς για να απολαμβάνουν περιποίηση με ταρίφα που κυμαίνεται από 300 μέχρι 500 ευρώ. Οι συνοδοί πλούσιων κυριών πληρώνονται καλά, αλλά δουλειά τους είναι απαιτητική και φυσικά απαιτεί απόλυτη εχεμύθεια.

Τελικά στις μέρες μας, είναι θέμα αξιοπρέπειας ή επιβίωσης; Η απάντηση δεν είναι απλή, αλλά είναι βέβαιο ότι αν επιλέξεις το συγκεκριμένο επάγγελμα θα πρέπει να είσαι απόλυτα εχέμυθος και …πρόθυμος, επειδή οι περισσότερες από εκείνες που νοικιάζουν άντρες δεν είναι ούτε καν εμφανίσιμες!