fbpx

Ι. Μελισσανίδης: Μου έκαναν bullying και για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό αλλά δεν μάσησα! (Video)

Ι. Μελισσανίδης: Μου έκαναν bullying και για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό αλλά δεν μάσησα! (Video)

Συγκλόνισε o Ιωάννης Μελισσανίδης με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό του Ant1 και αποκάλυψε πως είχε δεχθεί bullying στο σχολείο.

«Δέχθηκα bullying στο σχολείο, επειδή φορούσα γυαλιά. Στο μπούλινγκ δεν μάσησα, τους μάσησα. Όποια ομάδα παιδιών τολμούσε να μου κάνει κάτι, έτρωγε ξύλο από μένα. Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Είχα σχέση στη ζωή μου και ήταν υπέροχα».

 

 

Επίσης, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε πρώτα από την ιατρική, ωστόσο τον κέρδισε ο χώρος του θεάματος.

«Ξεκίνησα με την ιατρική και πάντα η μεγάλη μου αγάπη ήταν ο χορός και το θέατρο. Δεν δηλώνω ηθοποιός». Μάλιστα, μίλησε για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του. «Με την κυρία Πατεράκη κάναμε πρόσφατα τον “Φαίδρο” του Πλάτωνα. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που παρουσίασα τον Σίσυφο στην Ιερά Μονή Δαφνίου. Την Ειρήνη Παππά τη θεωρώ δασκάλα, μέντορα, φίλη και δυστυχώς τώρα δεν είναι καλά. Όταν ήμουν 8 ετών έκανα απεργία 2 μέρες για να με γράψει η μαμά μου στην ενόργανη γυμναστική. Στην ιατρική πήγα για 5 χρόνια, οι γονείς μου ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει ότι παράτησα την ιατρική. Το πρώτο πράγμα που είπε η μητέρα μου όταν γύρισα ως χρυσός Ολυμπιονίκης ήταν “σε δυο βδομάδες έχεις εξεταστική”. Γυμνάζομαι κάθε μέρα 3 ώρες. Θα μπορούσα να κάνω comeback σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.