fbpx

Κωνσταντίνος Κίσσας: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση!

Κωνσταντίνος Κίσσας: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση!

Κωνσταντίνος Κίσσας είναι ίσως ο «πιο sexy μπαρμπέρης της Αθήνας που έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες» Είναι ένα νέο παιδί που ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά σαν κύριο επάγγελμα έχει την κομμωτική μιας και είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Καρβούνης: Ένας ηλεκτρολόγος – μηχανικός που έπρεπε να γίνει μοντέλο!’

 

Έχει περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες και έχει φορέσει ρούχα μεγάλων σχεδιαστών.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Κίσσας μίλησε στο Activeman για το ξεκίνημα του ως μοντέλο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή καθώς και για την δουλειά του κομμωτή.

 

 

  • Για πολλά χρόνια ήσουν μοντέλο με μεγάλη επιτυχία ήταν ένα όνειρο ζωής ή σου προέκυψε τυχαία;

«Αρχικά το μοντελινγκ ήταν μια πολύ σημαντική φάση στην ζωή μου ξεκίνησα όταν φίλοι και φιλές με παρότρυναν να κάνω φωτογράφιση και να πάω σε κάποιο πρακτορείο. Έπειτα από επιτυχημένες φωτογραφίες δέχτηκα προτάσεις από ανθρώπους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και περπάτησα για πρώτη φορά στην εβδομάδα μόδας. Από κει και περά η μια δουλειά έφερνε την άλλη.

 

 

Για τον  Κωνσταντίνο ο χορός της μόδας ήταν δύσκολος διότι έπρεπε να πηγαίνει  στα casting ενώ παράλληλα εργαζόταν  και σαν κομμωτής πράγμα που συντέλεσε στο να μην έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο .

  • Υπήρξε ποτέ κάποιο περίεργο φλερτ  που να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

« Έχω δεχτεί στον εργασιακό μου χώρο σεξουαλική παρενόχληση από μεγαλύτερης ηλικίας και κοινωνικής θέσης γυναίκα η οποία τύχαινε να είναι κοινού γνωστού μου .Κάτι που με έφερε σε πολύ  δύσκολη θέση καθημερινά διότι δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην δουλειά μου .»

 

 

Η διατροφή  η γυμναστική  η εμφάνιση και κάποιες άλλες δραστηριότητες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή του Κωστα Κίσσα στην καθημερινότητα του  προσπαθεί  παρόλη την έλλειψη χρόνου  να γυμνάζεται  ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.

 

 

Ο ίδιος είναι και ιδιόκτητης μπαρμπέρικου που βρίσκεται στη καρδιά της Αθηνάς πως  όμως προέκυψε αυτό; «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς μια από τις μεγάλες του αγάπες είναι η κομμωτική. Το barberiko έχει κάνει  με το όνειρο μου που βγήκε πραγματικότητα γιατί έχει γίνει πολύ αγαπητό από τον κόσμο και νιώθω ότι έχει γίνει κομμάτι από την καθημερινότητα όλων.»

 

 

  • Σου έχει τύχει κάποιο αστείο περιστατικό την ώρα της δουλειάς;

«Ένα αστείο περιστατικό που ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι όταν έχασα ένα στοίχημα με κάποιους πελάτες μου και έπρεπε να τους το ξεπληρώσω αφήνοντας τους να με κουρέψουν αυτοί εμένα. Και το αποτέλεσμα ήταν τόσο αστείο που πραγματικά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσω για κάποιο χρονικό διάστημα. Από τότε δεν τόλμησα να ξαναβάλω στοίχημα με κανέναν.»