fbpx

Μάθε γιατί δεν πρέπει να χαίρεσαι αν ο «μικρούλης» σου είναι αρκετά …μεγάλος!

Μάθε γιατί δεν πρέπει να χαίρεσαι αν ο «μικρούλης» σου είναι αρκετά …μεγάλος!

Τον έχεις τον «μικρούλη» σου αρκετά μεγάλο και …παχύ; Τότε μάλλον δεν θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα προσόντα σου και ο λόγος είναι οι κυρίες που τον «υποδέχονται» κατά καιρούς.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί η τάδε δεν πήγε ξανά μαζί σου, μάλλον η απάντηση είναι το μέγεθος του …μικρούλη σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα για ένα …δυνατό «πρωινό»

 

Δες λοιπόν τι γίνεται και τι μέγεθος και πάχος προτιμούν οι περισσότερες κυρίες

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε το γερμανικό γυναικείο περιοδικό «Jolie» σε δείγμα 12 χιλιάδων αναγνωστριών, το εξαιρετικά ευαίσθητο ερώτημα: “Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες;” έδειξε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Μία στις δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του γερμανικού περιοδικού υποστήριξε ότι προτιμά το μεσαίο μέγεθος, δηλαδή τα 15 εκατοστά. Το μήκος αυτό δεν απέχει και πολύ από τον ευρωπαικό μέσο όρο, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα “Bild”. Ο μέσος όρος του ανδρικού μορίου στη γηραιά ήπειρο είναι 14,48 εκατοστά.

Την ίδια ώρα, το 37% των γυναικών θεωρεί ότι το ιδανικό ανδρικό μόριο είναι αυτό που αγγίζει τα 18 εκατοστά ενώ το 7% των γυναικών που συμμετείχαν απαντούν ότι θέλουν το μόριο του συντρόφου τους να έχει μήκος 22 εκατοστά.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οι ερευνητές των δύο αμερικανικών πανεπιστημίων κατέληξαν στο -ενδιαφέρον, είναι η αλήθεια- συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επέλεγε λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση με τους άντρες αυτούς ήταν πιο εύκολη από ανατομικής άποψης.

Έτσι λοιπόν αν τον έχεις μεγάλο και χοντρό, τότε είναι πιθανόν να χάνεις πολλές κυρίες! Πάντως υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών που θα τιμήσει τα προσόντα σου, γι αυτό μην απογοητεύεσαι!