fbpx

Μέγα σνομπάρισμα έκανε η Yamaha στη Θεσσαλονίκη – Τι έγινε στο Thessaloniki Moto Show

Μέγα σνομπάρισμα έκανε η Yamaha στη Θεσσαλονίκη – Τι έγινε στο Thessaloniki Moto Show

Η Yamaha έλαμψε δια της απουσίας της από το μεγάλο μοτοσικλετιστικό γεγονός που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας πολλές συζητήσεις και πολλά ποικιλότροπα σχόλια από τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Για πρώτη φορά στην είσοδο του Thessaloniki Moto Show φιγουράριζε μόνο το περίπτερο της Honda με τους επισκέπτες να κατανοούν ξαφνικά ότι λείπει η Yamaha. Φυσικά το θέμα ξεσήκωσε συζητήσεις προκαλώντας ποικιλότροπα σχόλια κυρίως αρνητικά για την γιαπωνέζικη εταιρία.

Η απόφαση της Yamaha να μη συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Moto της χώρας όπως φαίνεται έχει πολύ παρασκήνιο και δείχνει ότι η Μοτοδυναμική Α.Ε. που αντιπροσωπεύει τη Yamaha στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, διέθεσε κονδύλια μόνο για μια έκθεση που έγινε στην Αθήνα, αγνοώντας τη Θεσσαλονίκη και τους χιλιάδες φίλους της σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν μάταια οι φίλοι της Yamaha περίμεναν να δούνε από κοντά τα νέα μοντέλα.

Κατά τα άλλα το Thessaloniki Moto Show πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερο κόσμο.

Η μεγαλύτερη βαλκανική έκθεση μοτοσυκλέτας, είχε εκτός από νέα μοντέλα και  φαντασμαγορικά σόου από διεθνούς φήμης stuntmen από το εξωτερικό. Οι επισκέπτες θαύμασαν μεταξύ άλλων τον διασημότερο αναβάτη Vespa στο κόσμο, τον Ιταλό Nicola Campobasso, που είναι παγκοσμίως γνωστός με το παρατσούκλι «Impennatore», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Σουζάκιας» και τα ακροβατικά του κόλπα.

Για πρώτη φορά φέτος στο Thessaloniki Moto Show συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία με την Ομαδα Ζ και του ΔΙΑΣ.

Οι μοναδικοί Adrenaline Junkies παρουσίασαν δέκα νέα μοντέλα bobber, streetfighter, scrambler και cafe racer, και μας ταξίδεψαν στο χρόνο με κλασικές ιαπωνικές μοτοσυκλέτες ηλικίας 30-40 ετών.