fbpx

Μ. Κυριζίδης: Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι fitness

Μ. Κυριζίδης: Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι fitness

Ο Μάκης Κυριζίδης είναι νέος και fitness, όπως αποκάλυψε το Reportplus.gr που τον αποθανάτισε στην προπόνηση Krav Maga.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 10 δροσιστικά cocktail με ρούμι

 

Χαλαρό σαββατοκύριακο με τους περισσότερους Θεσσαλονικείς να έχουν εκδράμει στη Χαλκιδική, εκτός από κάποιους μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, που δεν επέλεξε κάποια κοντινή παραλία αλλά προτίμησε να προπονηθεί στο αγαπημένο του άθλημα το Krav Maga, εκεί λοιπόν τον πέτυχε ο φακός του Reportplus.gr!

Εν μέσω του αγώνα δρόμου για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος παρακολουθεί μαθήματα Krav Maga κάνοντας ατομικές προπονήσεις με τον Ιδρυτή της Krav Maga Protection KMP, Χρήστο Οικονόμου, παίρνοντας μάλιστα και το πρώτο του πτυχίο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Εκτονώσου και χτίσε σώμα με πολεμικές τέχνες!

 

Το Krav Maga, το οποίο μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Μάχη Επαφής», είναι ένα σύγχρονο ρεαλιστικό σύστημα μάχης σώμα με σώμα και αυτοάμυνας. Στην αρχή δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, όμως λόγω αύξησης της εγκληματικότητας εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκεται και σε πολίτες.

Το ερώτημα είναι αν ο Μάκης Κυριζίδης επέλεξε αυτό το άθλημα λόγω του αγώνα για τη διεκδίκηση της δημαρχίας Θεσσαλονίκης που όπως φαίνεται θα είναι σκληρός…

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι θα τους «δείρει όλους», όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά στη μάχη για τη κατάκτηση της δημαρχίας Θεσσαλονίκης.