fbpx

Ο πρίγκιπας Χάρι στα χνάρια της μητέρας του, είναι πλέον πιο δημοφιλής από την βασίλισσα Ελισάβετ (Video)

Ο πρίγκιπας Χάρι στα χνάρια της μητέρας του, είναι πλέον πιο δημοφιλής από την βασίλισσα Ελισάβετ (Video)

Σίγουρα ο γάμος του με τη Μέγκαν Μαρκλ και η πρόσφατη περιοδεία “νίκης” στη Νέα Ζηλανδία έδωσαν ώθηση στη δημοτικότητα του επίσημου πλέον πρίγκιπα του λαού της Βρετανίας. Ο Χάρι, γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα εκθρόνισε τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ ως ο πιο δημοφιλής γαλαζοαίματος στη Βρετανία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό και αν είναι …κότερο που σίγουρα θα το ήθελες αν κέρδιζες το Τζόκερ!

 

Σύμφωνα με νέα έρευνα της YouGov, ο πρίγκιπας Χάρι και Δούκας του Σάσεξ θεωρείται “ο πιο αξιαγάπητος” της βασιλικής οικογένειάς του με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τον μεγάλο αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακολουθούν.

 

 

Ο Δούκας του Σάσεξ, έκτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο ψηφίστηκε ο πιο συμπαθητικός και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, 77% σε δημοσκόπηση που διεξήχθη την περίοδο 15 Μαΐου – 31 Οκτωβρίου 2018.

 

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι δεύτερη με ποσοστό 74% και ακολουθεί πολύ κοντά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ποσοστό 73% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

 

 

Η έρευνα της YouGov αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι “αξιοθαύμαστος, συμπαθητικός, πνευματώδης, αυθεντικός και αγαπάει τη διασκέδαση”.

 

 

Η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι καταλαμβάνουν τις θέσεις 4 και 6 στη λίστα με τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας.

ΠΗΓΗ: CNN