fbpx

Φέτος η μεγάλη μοτο-βόλτα Riding For a Cause 2018, πάει …θάλασσα – Το πρόγραμμα! (Video)

Φέτος η μεγάλη μοτο-βόλτα Riding For a Cause 2018, πάει …θάλασσα – Το πρόγραμμα! (Video)

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Greek Stunt Riders διοργανώνουν την μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές στην Ελλάδα και αυτή τη φορά πάνε …θάλασσα και μάλιστα Χαλκιδική!

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα συγκεντρωθούν στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στη πιο μεγάλη μοτο-βόλτα που έγινε ποτέ, με την χαρακτηριστική ονομασία  Riding For a Cause 2018, θα καταλήξει στη Φούρκα στη Χαλκιδική και σε ένα ξέφρενο summer party.

Η μεγάλη μοτο-βόλτα που είναι μια ιδέα των Greek Stunt Riders, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 με εκδρομή στη Χαλκιδική και με συμμετοχή περισσότερες από 1500 μοτοσικλέτες. Την επόμενη χρονιά η μοτο – βόλτα πήγε …βουνό, στις Σέρρες. Αν και ο καιρός πήγε να τα χαλάσει η επιτυχία ήταν και δεδομένη.

Φέτος οι Greek Stunt Riders και η μοτο – βόλτα Riding For a Cause, αποφάσισαν να πάνε …θάλασσα και συγκεκριμένα Φούρκα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Έτσι, την πρώτη Κυριακή 3 Ιουνίου  στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη βόλτα από το ΙΚΕΑ.

Στην πορεία θα προπορεύεται όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4Χ4 Offroad Θεσσαλονίκης, όπου θα ορίζει το όριο ταχύτητας και δεν θα προσπερνάται από κανέναν, όπως τονίζουν οι διοργανωτές.

Η πορεία θα καταλήξει στο beach bar «Zattero» στην Φούρκα Χαλκιδικής (παλιό Aqua Mare) για ένα ξέφρενο πάρτι με πολλά happenings.

Θα υπάρχουν σουβλάκια, Μπυρες, Καφέδες, Πολλά Δώρα και φυσικά ήλιος, θάλασσα και πολύ μουσική!

Για συνεχή ενημέρωση για τα δρώμενα της εκδήλωσης πάτα έδω