Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)

Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)

Σάντουιτς με πανσέτα, το διάσημο σάντουιτς της Καντίνας της Αννούλας στην Καλαμαριά έχει μια μοναδική και ντελικάτη γεύση. Το Activeman.grμπήκε στα άδυτα της Καντίνας της Αννούλας και είδε πως το φτιάχνουν.

Ένα σάντουιτς με πανσέτες λεπτοκομμένες, με ελάχιστο λίπος και καλοψημένες βαλμένες μέσα σε ζεστό ψημένο ψωμάκι.

Για να το κάνεις θέλεις τέσσερις λεπτοκομμένες πανσέτες που πρώτα όμως πρέπει να τις μαρινάρεις για λίγη ώρα. Στη συνέχεια τις ψήνεις στο γκριλ ενώ στα μισά του ψησίματος ψήνεις και το ψωμάκι.

Στη συνέχεια βάζεις μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα και κρεμμύδι. Τόσο απλό αλλά τόσο γευστικό με το μυστικό να κρύβεται στη μαρινάδα