fbpx

Αυτές είναι οι 5 ένοχες σκέψεις που σε διακατέχουν όταν της κάνεις …στοματικό!

Αυτές είναι οι 5 ένοχες σκέψεις που σε διακατέχουν όταν της κάνεις …στοματικό!

Στους περισσότερους να κάνουν στοματικό σεξ στην καλή τους δεν αρέσει και τόσο πολύ. Άλλοι δεν έχουνε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tips για κάνεις πράξη στις διακοπές την ερωτική σου φαντασίωση

 

Αν είναι το καλύτερο σου να την …γλύφεις εκεί στην ευαίσθητη περιοχή της, τότε δεν θα έχεις ούτε μια ένοχη σκέψη. Αν όμως είσαι από τους περισσότερους που προτιμούν να τους …γλύφουν και όχι να …γλύφουν, τότε διάβασε:

 

  1. Αυτό ήταν, πρέπει να το κάνω

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, αν ήταν δυνατόν το συγκεκριμένο να διαγραφεί από το χάρτη, θα ανακουφιζόταν σε μεγάλο βαθμό. Όχι γιατί δεν τους αρέσει, αλλά κυρίως γιατί οι γυναίκες είναι τόσο δύσκολες και πολύπλοκες που κάθε φορά κυριεύονται με άγχος για το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες της εκάστοτε.

 

  1. Ουάου, ωραία αποτρίχωση

Οι περισσότεροι δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στο έχει κάνει ξύρισμα, κερί ή λέιζερ. Γενικώς δεν ασχολούνται με τρίχες και μπράβο τους γι’ αυτό. Ωστόσο, ένα απαλό δέρμα όλοι το εκτιμούν και με το παραπάνω, μιας και τους είναι πιο εύκολο και ευχάριστο.

 

  1. Μήπως να το γυρνούσα σε 69;

Και είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή, που καπως έχει κουραστεί, λίγο σε έχει πιάσει και η μέση σου, και κάνεις σκέψεις τολμηρές, με σαφές ρίσκο να ξενερώσεις. Κάποιοι όντως το τολμούν-δεν έχει καταγραφεί ξενέρωμα πάντως-οι περισσότεροι όμως δεν το κάνουν γιατί φοβούνται. Διότι κακά τα ψέματα, για τον άντρα το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι η ευχαρίστηση της γυναίκας και αυτό δε σηκώνει καμία απολύτως αμφισβήτηση περνάει η σκέψη να το γυρνούσες σε 69, το θέμα είναι αν θέλει…

 

  1. Άραγε η αποστολή μου να τελείωσε;

Και έρχεται το σημείο 0! Η ώρα εκείνη της εσωτερικής πάλης και αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να συνεχίσεις ή να αλλάξει πορεία πλεύσης. Κοίτα την και θα καταλάβεις αφού το σεξ είναι πάνω απ’ όλα επικοινωνία! Αν δεν σου δώσει την …απάντηση πράξε κατά το …δοκούν!

 

  1. Λες να μην ανταποδώσει;

Και φυσικά όλα θα πρέπει να είναι ανταποδοτικά. Γλύφεις εσύ εκεί κάτω, πρέπει και εκείνη να γλύψει τον «μικρούλη» σου. Αν όμως πιάστηκες κορόιδο και έπεσες πρώτος με τα μούτρα να την γλύψεις τότε ίσως να την πατήσεις. Αν βέβαια σου αρέσει πολύ να της κάνεις στοματικό τότε μην παραπονιέσαι αν δεν σου το ανταποδώσει.