fbpx

Αυτή είναι η μοναδική στάση για να κάνεις το καλύτερο outdoor sex!

Αυτή είναι η μοναδική στάση για να κάνεις το καλύτερο outdoor sex!

Το σεξ σε εξωτερικό χώρο είναι στα σχέδια σχεδόν κάθε ζευγαριού. Όμως πολλές φορές γίνεται άβολο και αρκετές φορές δεν πετυχαίνει.

Πρέπει να μάθεις λοιπόν ότι το σεξ σε εξωτερικό χώρο δεν είναι για πολλά …πολλά. Μια στάση και στα γρήγορα να τελειώνουμε είναι η πιο ασφαλής περίπτωση για να το χαρείτε και οι δύο.

Ο κίνδυνος να σε δουν αλλά και διάφορα ατυχήματα είναι παράγοντες που πρέπει να σε κάνουν να σκεφτείς πρακτικές και εύκολες στάσεις. Μια καλή επιλογή είναι οι όρθιες, κυρίως επειδή είναι εύκολο να ντυθείς και να ξεφύγεις σε περίπτωση κινδύνου.

Για παράδειγμα μπορείς να στηριχτείς στο αυτοκίνητο ή έναν κορμό δέντρου ή έναν τοίχο. Η ιεραποστολική στάση είναι επίσης ασφαλής γιατί και ο σύντροφός σου σε καλύπτει με το σώμα του και γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Αν τώρα είσαι σε ασφαλές εξωτερικό περιβάλλον όπως ο κήπος σου ή μια ιδιωτική παραλία, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και πειραματίσου χωρίς περιορισμούς.

Από την άλλη θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε πολλές περιπτώσεις το σεξ σε δημόσιο χώρο μπορεί να γίνει αφορμή για να σε καταγγείλουν για προσβολή δημοσίας αιδούς. Αν είναι ένα πολυσύχναστο μέρος όπου περνάνε παιδιά και γενικότερα πολύς κόσμος, καλύτερα να το αποφύγεις γιατί θα βρεθείς σε μπελάδες. Ειδικά, αν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας, οι νόμοι μπορεί να είναι πιο αυστηροί και μπορεί να βρεθείς εξ απροόπτου, οπότε φρόντισε να είσαι διαβασμένη.

Το ιδανικό θα ήταν να έχετε εξερευνήσει την περιοχή για να δείτε αν περνάει συχνά κόσμος και πού θα μπορέσετε να «κρυφτείτε» με το σύντροφό σου για να απολαύσετε τη στιγμή σας. Εκτός από τους αδιάκριτους παρατηρητές που μπορεί να σας πλησιάσουν για να δουν τι κάνετε, μπορεί σε κάποιο μέρος, όπως ένα δάσος, να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική σας ακεραιότητα.