Αυτό το τσίπουρο είναι καλύτερο από ουίσκι και είναι βιολογικό και ελληνικό!

Αυτό το τσίπουρο είναι καλύτερο από ουίσκι και είναι βιολογικό και ελληνικό!

Τώρα που σφίγγουν τα κρύα το ουίσκι σαν ποτό τραβιέται! Το ουίσκι βέβαια είναι σκωτσέζικο προιόν και λιγουλάκι ακριβό. Τι θα έλεγες αν μάθαινες ότι υπάρχει και ουίσκι ελληνικό φτιαγμένο από βιολογικό τσίπουρο και πεπαλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια;

Η γεύση ίδια με του ουίσκι και ίσως λίγο καλύτερη και η τιμή του έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως διαφορά έχουν και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο.

Το Moscato Premium Quality της οικογένειας Αραμπατζή είναι ένα  μονοποικιλιακο απόσταγμα σταφυλής από την ποικιλία μοσχάτο. Ωριμάζει για 10 μήνες με το ίδιο το σταφύλι του απ οπού παίρνει το εντυπωσιακό χρώμα του, το πλούσιο αρωμα του και την εκπληκτική γεύση του!

 

 

Αρωματικό και ταυτόχρονα με γλυκιά επίνευση που θα το λατρέψεις.

Οι βαθμοί αλκοόλ είναι 40%. Ενώ συνδυάζεται τέλεια με το φαγητό αλλά πίνεται και σαν απεριτίφ.

Αν το δοκιμάσεις είναι βέβαιο ότι θα το προτιμήσεις από το ουίσκι.