fbpx

Για να μην βρεθείς ξαφνικά …μισόγυμνος στον δρόμο!!!

Για να μην βρεθείς ξαφνικά …μισόγυμνος στον δρόμο!!!

Δεν τα υπολόγισες καλά και νάσου ξαφνικά ακούγεται το κλειδί στην πόρτα. Βάζεις άρον – άρον το εσώρουχο σου, αρπάζεις το παντέλονι… άντε αν προλάβεις και το μπλουζάκι και βγαίνεις πανικόβλητος στο μπαλκόνι…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 11 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις αυτό το καλοκαίρι!

 

Και άντε να φοράς κανένα …εμφανίσιμο εσώρουχο πάει κι΄ έρχεται… Αλλά γενικά την πάτησες και την έπαθες από την απερισκεψία σου γιατί έκανες το λάθος να σκεφτείς γι ακόμα μια φορά με το …κάτω κεφάλι!

Τα παθήματα γίνονται βέβαια μαθήματα αλλά για να μην πάθεις καλό είναι να μάθεις πρώτα και δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος ή αρραβωνιασμένος ή παντρεμένος. Το ξενοπήδημα θέλει κότσια και ανοιχτό μυαλό που να μπορεί να προβλέψει τις κακοτοπιές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 8 …μικρά μυστικά του «μικρούλη» σου!

 

Αρχικά αν είσαι ελεύθερος και φυσικά εργένης φρόντισε να καλείς σπίτι σου την παντρεμένη σου «αγάπη». Εκεί ακόμα και να δεχτείς «επίθεση» από το …κερατά είσαι προστατευμένος. Το σπίτι είναι άσυλο και είναι δικό σου! Τόσο απλά είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο μια κλήση στο «100» αν δεις τα σκούρα!

Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι  τότε το πράγμα περιπλέκεται!

Αν έχεις αυτοκίνητο είναι προτιμότερο το όχημα από το σπίτι του «κερατά»!

Αν έχεις μηχανή τότε άνετα το κάνεις outdoor τους μήνες που η θερμοκρασία το επιτρέπει.

Αν και πάλι δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο τότε η ύστατη λύση είναι ένα φτηνιάρικο ξενοδοχείο.

Για να είσαι ασφαλής  μην τα φτιάχνεις με δεσμευμένες «αγάπες». Απέρριψε τις αν δεν μπορούν να «παίξουν» με τους δικούς σου όρους στους δικούς σου χώρους εκεί δηλαδή που υπάρχει ασφάλεια.

Αν τελικά σκέφτεσαι με το …κάτω κεφάλι και η αίσθηση του κινδύνου σε εξιτάρει φρόντισε να λάβεις τα τελευταία μέτρα ασφαλείας που μπορείς να πάρεις:

  • Προσπάθησε να βεβαιωθείς από τα λεγόμενα της «αγάπης» αν δηλαδή  ο κερατάς θα λείπει εκτός πόλης και μάλιστα μακριά. Αν μένει μέχρι αργά στο γραφείο”,” τότε ξέχασε το και αρνήσου να πας στο σπίτι της «αγάπης»… που ξέρεις μπορεί ο δύσμοιρος να βαρεθεί στο γραφείο και να γυρίσει πιο νωρίς στο σπίτι!
  • Όταν μπεις στο σπίτι λειτούργησε σα να περιμένεις σεισμό! Θυμήσου ότι η πρόληψη τακτικά. Τι εννοούμε Μην πέσεις με τα μούτρα στην «αγάπη» και αρχίσει να ξεντύνεσαι ή να σε γδύνει πετώντας τα ρούχα σου όπου νάναι.
  • Συγκρατήσου και βάλε τα ρούχα σου κάπου που να είναι όλα μαζί ώστε αν ακούσεις το κλειδί στην πόρτα να τα αρπάξεις όλα μαζί –και τα παπούτσια- και να εξαφανιστείς.
  • Διακριτικά και μέχρι να ετοιμαστεί η «αγάπη» τσέκαρε το σπίτι για πιθανές εξόδους διαφυγής. Μετράει πολύ σε τι όροφο είναι. Μετράει η διαρρύθμιση του σπιτιού αν δηλαδή μπορείς να φύγεις από την πόρτα χωρίς να γίνεις αντιληπτός.
  • Τσέκαρε πιθανές κρυψώνες αν εγκλωβιστείς και η ντουλάπα δεν είναι μια από αυτές! Μια αποθήκη είναι πιθανή κρυψώνα ή αν υπάρχει δεύτερο μπάνιο!
  • Ποτέ μην επιχειρήσεις να κάνεις κάτι παράτολμο σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Μην προσπαθήσεις δηλαδή να περάσεις από μπαλκόνι σε μπαλκόνι… έχουν γίνει ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα!
  • Σε καμία περίπτωση να μην επαναπαυτείς αφού σίγουρα δεν θέλεις ο κερατάς να σε πιάσει στα πράσα ολόγυμνο…

Αν πάλι όλα τα σχέδια διαφυγής αποτύχουν και πιαστείς στα πράσα μην εμπλακείς στον μεταξύ τους καυγά και επουδενί σε καυγά με τον κερατά. Ζήτα συγνώμη  άρπαξε τα ρούχα σου και φύγε τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω…