fbpx

Δες πως μπορείς να κάνεις το πιο πετυχημένο …πάρτι ..με …ούζα!

Δες πως μπορείς να κάνεις το πιο πετυχημένο …πάρτι ..με …ούζα!

Το όνειρο των περισσοτέρων αντρών είναι να μετέχει σε ένα μεγάλο …πάρτι με.. ούζα και φυσικά δεν μιλάμε για φαγητό αλλά για παρτούζα που όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο ωραία περνάς, όπως λένε οι μαρτυρίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν έχεις αυτά τα 12 σημάδια τότε είσαι πολύ έξυπνος!

 

Πως θα καταφέρεις όμως να κάνεις τη πιο μεγάλη αλλά και πιο ωραία παρτούζα;

Βασικά  χρειάζεσαι να έχεις τη συγκατάθεση της καλής σου και για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να σπάσεις τα δεσμά και να είσαι ειλικρινής. Το λες και περιμένεις.

Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα, διαφωνείτε ή βρίσκεστε σε κορεσμό στην σχέση σας, τότε καλύτερα θα είναι να το αποφύγεις.

Εντόπισε την ανασφάλεια. Για να πετύχεις το τρίο θα πρέπει να έχεις δίπλα σου μία γυναίκα χωρίς ανασφάλειες. Ή έστω να είναι συνειδητοποιημένη. Μην βρεθείτε στο κρεβάτι και αρχίσει τις ζήλιες. Εάν είναι ζηλιάρα και ανασφαλής, τότε λυπάμαι αλλά δεν αποτελείτε υποψήφιο ζεύγος για αυτήν την δοκιμασία.

Σκέψου ότι μόνο αν είναι περιπετειώδης η γυναίκα θα δεχθεί να το δοκιμάσει. Τώρα εάν είναι περιπετειώδης είναι πολύ πιθανό να το έχει ξανακάνει.

Βρες το κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Όχι, μην τολμήσεις να το αναφέρεις όταν έχετε πιει και μιλάτε με την καυτή φιλενάδα της όλοι μαζί. Ακόμα και αν το πετύχεις, η ζωή σου από την επόμενη ημέρα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Φρόντισε να πετάξεις την «βόμβα» μόνο όταν βρίσκεστε σε «ασφαλές» και μοναχικό μέρος. Στο σπίτι της ας πούμε.

Μην πεις ποτέ «θέλω να κάνω παρτούζα», ρώτησέ την αντ’ αυτού για τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις. Πες της να σου περιγράψει μία από αυτές, πες της πως σου αρέσουν πολύ. Πες της τις δικές σου, βάλε την μέσα, κάνε την το επίκεντρο της συζήτησης. Σκοπός είναι ένας. Ακόμα και όταν η πρόταση πέσει, αυτή να σκεφτεί εσάς τους δύο με μία άλλη γυναίκα, και όχι εσένα με αυτήν και μία ξένη…

Εάν παρ’ όλα αυτά πει όχι, τότε καλό θα ήταν να σταματήσεις την προσπάθεια. Δεν πρόκειται να της αλλάξεις γνώμη. Και επειδή η υπομονή είναι αρετή ανδρός, καλό θα ήταν να περιμένεις. Πόσο; Άγνωστο, αλλά περίμενε, η ιδέα τής μπήκε και ίσως κάποια στιγμή σου… φέξει.

Εάν όμως είσαι… τυχερός και πει ναι, τότε η συζήτηση περνάει σε άλλο επίπεδο. Μην πετάξεις από την χαρά σου. Θα πρέπει να ορίσετε κανόνες, πρέπει και μη. Ρώτα της και πες της πως θες να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να νοιώθει αυτή άνετα. Άλλωστε εσύ δεν θες και πολλά για να αισθανθείς ευτυχισμένος.

Φυσικά χρειάζονται και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, αλλά αν πάρετε την απόφαση, τότε τα άλλα είναι σχετικά εύκολα!