fbpx

Δες τι κάνει μία Ford Mustang Bullitt στους δρόμους του διάσημου Isle of Man (Video)

Δες τι κάνει μία Ford Mustang Bullitt στους δρόμους του διάσημου Isle of Man (Video)

To Isle of Man είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας και έχει γίνει πασίγνωστο από το διάσημο -και πολύ επικίνδυνο, μιας και αρκετοί αναβάτες έχουν χάσει τη ζωή τους- αγώνα μοτοσυκλετών που διεξάγεται στους δημόσιους δρόμους του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι φαίνεται ότι θα έρθει το τέλος για τα φανάρια (Video)

 

Αυτούς τους δρόμους, που περιστοιχίζονται από ωραία τοπία, αποφάσισε η Ford να τους συμπεριλάβει στη σειρά των βίντεο της για τις φημισμένες διαδρομές σε όλο τον κόσμο.

 

 

Και να τους συνδυάσει με το σύγχρονο διάδοχο ενός από τα πιο φημισμένα και διάσημα αυτοκίνητά της, τη Mustang Bullitt. Η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στα τέλη της δεκαετίας του ’60 στο πλευρό του Steve McQueen στην ομώνυμη ταινία και την οποία μπορείτε να δείτε μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018».

 

 

Η σύγχρονη Ford Mustang Bullitt κινείται από τη (μέχρι στιγμής) top έκδοση του V8 των 5.000 κυβικών της μάρκας, η οποία αποδίδει 460 ίππους (0-100 χλμ./ ώρα σε 4,6 δεύτερα, τελική ταχύτητα 280+ χλμ./ ώρα). Τους οποίους, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο Steven Sutcliff τους εκμεταλλεύθηκε πλήρως στο Isle of Man.

 

ΠΗΓΗ: CNN