fbpx

Μάθε γιατί το καλύτερο σεξάκι γίνεται στη κουζίνα… και δες 4 μοναδικά tips

Μάθε γιατί το καλύτερο σεξάκι γίνεται στη κουζίνα… και δες 4 μοναδικά tips

Η κουζίνα είναι ο χώρος της γυναίκας, το βασίλειο της… Ακόμα και εργένης να είσαι να δεις ότι θα σου κάνει κατάληψη την κουζίνα σου… Είναι από φυσικού τους λοιπόν και γι αυτό η καλύτερη «επίθεση» γίνεται μέσα στο άντρο της γυναίκας: Την κουζίνα της!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τους 12 τύπους οργασμών που έχεις να …αντιμετωπίσεις

 

Έτσι λοιπόν μπορείς να κάνεις το διαφορετικό και να κάνετε σεξ στη κουζίνα, όμως για να πετύχει πρέπει να υπάρχουν ιδέες και πιστέψτε μας στην κουζίνα σας υπάρχει πληθώρα σεξουαλικών σεναρίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο άντρας που μαγειρεύει… είναι sexy σύμφωνα με το γυναικείο …βλέμμα!

 

Δες τα 4 πιο επικρατέστερα:

  1. Στο τραπέζι

Ξάπλωσε την πάνω στο τραπέζι σα να είναι το …κύριο γεύμα και άρχισε να παίζεις με όλο της το κορμί. Μπορείς βέβαια να δεχθείς να σε ξαπλώσει εκείνη στο τραπέζι και να παίξει με το δικό σου το κορμί. Η επιλογή είναι δικιά σας!

  1. Στο πάτωμα

Αν έχετε δει ποτέ 9½ Εβδομάδες, μπορείς να κάτσεις με την πόρτα του ψυγείου και τα μάτια κλειστά για μια ξεχωριστή ερωτική εμπειρία. Αρκεί μόνο να μη πονέσετε εκεί κάτω.

  1. Στο πάγκο

Ζητήστε της να καθίσει στον πάγκο και να στηριχτεί στα χέρια της ενώ θα της χαρίσεις το στοματικό σεξ που πάντα ονειρευόταν. Στη συνέχεια οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν. Άσε που αν είσαι και ψηλός το σεξ στον πάγκο είναι φαντασίωση κάθε γυναίκας.

  1. Κρύψου στη κατάψυξη

Η στάση αυτή είναι καλύτερη για την περίοδο που ανοίγει ο καιρός. Άνοιξε τη πόρτα της κατάψυξης και ζήτησε της να ακουμπήσει τα χέρια της στο στήθος σου. Οι θηλές σου θα είναι τόσο σκληρές και το κρύο θα αυξήσει τις αισθήσεις σου αλλά και την όρεξη σου για σεξ. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με εκείνη… αν δεν κρυώνει!