fbpx

Μάθε τι …βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου, στη παραλία;

Μάθε τι …βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου, στη παραλία;

Σε ποια σημεία του σώματος σου και σε ποιες κινήσεις σου, μένουν τα βλέμματα όταν είσαι στη παραλία και φυσικά είσαι με ημίγυμνος με το μαγιό; Για το θέμα λέγονται πολλά, ωστόσο το κάθε κομμάτι του σώματος έχει τη σημασία του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 supertipsγια να μακρύνεις τα μαλλιά σου!

 

Όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, τα βλέμματα πέφτουν πάντα σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος εκτός από το πρόσωπο. Ποια είναι αυτά;

– Το στήθος είναι το σημείο που κοιτάνε πάντα μετά από το πρόσωπο.

– Τα γυμνασμένα σου χέρια.

– Η μαύρισμα που τονίζει τη γράμμωση του σώματος.

– Τις αναλογίες του σώματος σου, άσχετα με το πόσο γυμνασμένος είσαι. Οι σωστές αναλογίες αρέσουν πάντα.

– Το περπάτημα και γενικά τις κινήσεις σου από τη στιγμή που θα σηκωθείς για να βουτήξεις μέχρι και την τότε που θα παίξεις κάποιο παιχνίδι παραλίας.

– Το μαγιό! Γίνεται εύκολα κατανοητό το γιατί!

– Τους κοιλιακούς σου, ειδικά τους κάτω!

– Την πίσω όψη σου, πλάτη, οπίσθια, γάμπες. Όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο.

– Τα μάτια σου, όσο και να τα κρύβεις κάτω από τα μοδάτα γυαλιά σου, θα κάνει ότι μπορεί για να τα δει. Όχι τόσο για το βλέμμα σου, αλλά για να δει φυσικά αν θα την κοιτάξεις.

– Αν έχει μπυροκοιλιά σου και πόσο μεγάλη είναι! Σκέψου ότι άσχετα με τη νέα μόδα, που λένε, η μεγάλη μπυροκοιλιά δεν είναι και ότι το καλύτερο.

– Τον αφαλό σου, αφού για τις γυναίκες και για έναν περίεργο λόγο τον βρίσκουνε σέξι και πολύ ερωτικό σημείο.

Σε γενικές γραμμές το στιλ σου στη παραλία, από το βιβλίο που διαβάζεις, αν διαβάζεις, μέχρι τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι το στυλ παίζει, από τα γυαλιά τις σαγιονάρες, το καπέλο ή ακόμα και το παρεό δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα.

Ακόμα αν πραγματικά θέλει να στην πέσει, τότε ένα ακόμα που προσέχει είναι οι αντοχές σου, υπολογίζοντας αν θα βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου.