fbpx

Μήπως είσαι ακόμα κολλημένος με την πρώην σου;

Μήπως είσαι ακόμα κολλημένος με την πρώην σου;

Δεν είναι κακό… αλλά… ξεκόλλα και φυσικά μιλάμε για το αν είσαι ακόμα κολλημένος με την πρώην σου. Βέβαια αν σε ρωτήσει ο κολλητός ή οι φίλοι, είναι βέβαιο ότι θα πεις ότι δεν είσαι, ωστόσο …ψεύδεσαι και το ξέρεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχουν 5 λόγοι (εκτός του σεξ) για να μην κάνεις ντουζ μαζί της!

 

Πως θα ανακαλύψεις λοιπόν αν το …σαράκι της πρώην σου σε καίει ακόμα;

Δες και μάθε και …ξεκόλλα:

 

  1. Σηκώνεις τηλέφωνο από εκείνη και μάλιστα το περιμένεις

Της επιτρέπεις να επικοινωνεί μαζί σου κάθε φορά που σε έχει ανάγκη (για να την πας κάπου με το αμάξι, για να τη συνοδεύσεις κάπου, γιατί κάτι έκτακτο της συνέβη…) και εσύ τρέχεις κάθε φορά. Αυτό δεν το κάνεις γιατί είσαι καλό παιδί και είπατε να μείνετε φίλοι, το κάνεις γιατί ακόμα τη γουστάρεις.

 

  1. Όταν αράζεις σπίτι την σκέφτεσαι

Τη σκέφτεσαι συχνά. Σίγουρα αν με κάποια έχεις μοιραστεί πολλά μπορεί και να τη σκέφτεσαι, αλλά αν πραγματικά την είχες ξεπεράσει θα είχες απλά κάποιες αναμνήσεις, όχι έμμονες σκέψεις.

 

 

  1. Αποφεύγεις να πας εκεί που συχνάζατε

Αν έχεις βρει νέα παρέα αποφεύγεις να πας μαζί της σε μέρη στα οποία μπορεί να δεις την πρώην σου, γιατί στην ουσία δεν θέλεις να δει η πρώην σου πως προχώρησες στη ζωή σου αφού ίσως έχεις κάποια κρυφή ελπίδα πως θα είστε ξανά μαζί και δεν θες να δει η νυν σου πως θα αντιδράσεις εσύ στη θέα της πρώην σου.

 

  1. Μιλάς συνέχεια για εκείνην

Μιλάς συχνά για αυτή στους κολλητούς σου. Και το πιθανότερο είναι πως οι κολλητοί σου έχουν καταλάβει πως είσαι ακόμα κολλημένος μαζί της και δεν ξέρουν πως να στο πουν, αφού εσύ δεν το παραδέχεσαι.

 

 

  1. Βλέπεις συνεχώς τις φωτογραφίες

Όχι μόνο κρατάς όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα δώρα της τα πάντα που θυμίζουν τη σχέση σας αλλά τα βλέπεις συνεχώς. Δεν λέμε πως οφείλεις να διαγράψεις τα πάντα, αλλά το γεγονός πως κάποια από αυτά δεν θες να τα σβήσεις με τίποτα κάτι λέει. Χωρίσατε, είναι πρώην και πρέπει να το χωνέψεις!