Ροζέ Αραμπατζή: Ιδανικό για θερμές νύχτες του καλοκαιριού

Ροζέ Αραμπατζή: Ιδανικό για θερμές νύχτες του καλοκαιριού

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού τι καλύτερο από ένα παγωμένο ροζέ που συνοδεύει το φαγητό μας και όχι μόνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μύθοι και αλήθειες για το βραδινό φαγητό!

 

Το Ροζέ που παράγει το Κτήμα Αραμπατζή στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης είναι από τα πιο γευστικάκαι πιο αρωματικά ροζέ κρασιά με μια ιδιαιτερότητα: Είναι προϊόν βιολογικής καλλιέργειας.

Ένα ρόζε ποικιλίας syrah και cabernet sauvignon παραγωγής 2017 και με παλαίωση δύο ετώνπου σερβίρετε σε θερμοκρασία 10 έως 11 βαθμών. Ιδανικό για τις θερμές νύχτεςγια να συνοδεύει ευχάριστα το δείπνο σας.

Ταιριάζει με όλα τα κρεατικά αλλά είναι ιδανικό για κοτόπουλο και φιλετάκια.

Για τους λάτρεις του κρασιού δίνει δυνατότητα παλαίωσης έως και πέντε χρόνια!

Η οικογένεια Αραμπατζή είναι από τις πιο παλιές στο χώρο του κρασιού στη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν έναν αιώνα τώραδιατηρεί το οινοποιείο της στη Νέα Μεσήμβρία»,» ενώ τα τελευταία χρόνια στράφηκε αποκλειστικά στη παραγωγή κρασιώνρετσίνας και τσίπουρου από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.

Η περιοχή της Νέας Μεσήμβριας είναι φημισμένη για την καλή ποιότητα των αμπελώνων της. Εκεί η οικογένεια Αραμπατζή καλλιεργεί βιολογικά τις εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών της περιοχής. Πρόκειται για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που παράγει με πολύ προσοχή και μεράκι κρασίρετσίνα και τσίπουρο.