fbpx

Ρωτήσαμε 10 κυρίες και μας είπαν γιατί οι μηχανόβιοι είναι πραγματικά sexy άντρες

Ρωτήσαμε 10 κυρίες και μας είπαν γιατί οι μηχανόβιοι είναι πραγματικά sexy άντρες

Στα μάτια κάθε γυναίκας ο sexy άνδρας φαντάζει διαφορετικά, για άλλες είναι ο ψηλός μελαχρινός γεμάτος τατουάζ, για άλλες ο ξανθός με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο κορμί, τι συμβαίνει όμως αν ο άντρας αυτός καβαλάει μοτοσικλέτα;

Το Activeman.gr ρώτησε 10 κυρίες αν θεωρούν ή όχι sexy τους μηχανόβιους ή τους μοτοσικλετιστές απλώς!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι μηχανόβιος ή απλώς μοτοσικλετιστής!

 

Οι απαντήσεις που πήραμε είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών ο μηχανόβιος θεωρείται sexy και όχι ο απλός μοτοσικλετιστής!

«Η διαφορά είναι ότι μηχανόβιος είναι αυτός που έχει στιλ. Μηχανόβιος είναι κάτι σαν ιδεολογία, κάτι που μου αρέσει. Είναι το ντύσιμο, είναι το στιλάκι, είναι πολλά» είπε η Κέλυ Δημητρίου ήταν μια  από τις 10 κυρίες οι οποίες ξεχώρισαν τους μηχανόβιους από τους μοτοσικλετιστές!

 

 

«Είναι τρία πράματα μαζί: Μηχανή μεγάλη, κράνος και δερμάτινο, είναι κάτι που εμένα μου  αποπνέει ένα μυστήριο. Η μηχανή σημαίνει ελευθερία, το κράνος σημαίνει ασφάλεια αλλά και αποπνέει ένα μυστήριο και το δερμάτινο απλά είναι μοδάτο. Είναι και τα τρία μαζί που κάνουν τον άντρα σέξι ανεξαρτήτως ομορφιάς» εξηγεί η Γιάννα.

«Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που κάθονται οι άντρες πάνω στη μηχανή, ειδικά αν έχουν γυμνασμένο κορμί και ακόμα περισσότερο αν είναι καλοκαίρι.  Κράνος μυστήριο για το πρόσωπο. Σώμα που το βλέπεις. Πλάτες, χέρια, …οπίσθια (γελάει) και φυσικά πόδια γυμνασμένα. Σύνολο σέξι» τα περιέγραψε γλαφυρά  η Κωνσταντίνα!

 

 

«Η φαντασία μου οργιάζει κάθε φορά που περνούν από μπροστά μου… (γελάει). Η πρώτη σκέψη είναι θα ήταν να είναι παρέα πάνω εκεί, να τον πιάνω γερά από τη μέση… Για μένα οι μηχανόβιοι είναι οι απόλυτα σέξι άντρες» είπε η Νικολέτα Γρηγοριάδου!

«Αυτό που με τραβάει στους μηχανόβιους είναι όλο στυλ και τη συμπεριφορά bad boy, που δείχνει απόμακρος και δύσκολος να τον προσεγγίσει κάποια και αυτό είναι κάτι που με εξιτάρει» λέει η Νικολέτα Δ.

 

 

«Έχω έναν γείτονα μηχανόβιο. Δεν είναι πολύ ωραίος αλλά γοητευτικός και έχει απίστευτο σώμα… και μια μεγάλη μηχανή. Έχει στιλ σε όλα του ειδικά όταν την πλένει και την περιποιείται σα να είναι το μωρό του. Κάθομαι στο μπαλκόνι και τον χαζεύω. Ναι οι μηχανόβιοι είναι απίστευτα σέξι άντρες, εγώ πάντως τις φοβάμαι τις μηχανές…» μας είπε η Γεωργία Λ.

«Η νοοτροπία είναι αυτό που κάνει τους μηχανόβιους σέξι. Παπί ή σκούτερ δεν έχει σταματήσει να περάσω το δρόμο, μηχανόβιος όμως το έχει κάνει» λέει η Λαμπρινή.

«Τα είχα κάποτε με ένα αγόρι που είχε μηχανή. Περνούσαμε μια χαρά.  Από τον Γιώργο κατάλαβα πια είναι η διαφορά μηχανόβιου με μοτοσικλετιστή και πράγματι δεν είναι μόνο η εμφάνιση του, αλλά ο συνδυασμός με τη μηχανή του, ο τρόπος σκέψης, η οδήγηση του, όλα μαζί που τον έκαναν περισσότερο σέξι από ότι ήταν. Πάντως τη μηχανή του, την έλεγε το μωρό του και εκεί μαλώναμε…» μας είπε η Νίκη χαμογελώντας!

«Στιλ, τρόπος συμπεριφοράς, ντύσιμο. Γοητεία ανεξάρτητα από ομορφιά. Ο συνδυασμός μηχανής με άντρα μια γοητεία» μας είπε η Δώρα ενώ η φίλη της Γεωργία συμπλήρωσε «Όλο το σύνολο, κράνος, σώμα, πόδια, χέρια, όλο το σώμα σε μια μεγάλη μηχανή. Γοητεία».