Στις νοστιμιές του Μπαρμπαντώνη στο Αγγελοχώρι (Video)

Στις νοστιμιές του Μπαρμπαντώνη στο Αγγελοχώρι (Video)

Το Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης έχει ηρεμία. Όμορφο περιβάλλον και θάλασσα. Έχει και τις νοστιμιές του Μπαρμπαντώνη, η ψαροταβέρνα που βρίσκεται απέναντι από τις αλυκές και ανάμεσα στο λιμανάκι του χωριού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 21 πράγματα που όλοι κάναμε έστω και μια φορά στη ζωή μας

 

Μια ψαροταβέρνα γραφική με ωραίο απλό περιβάλλον, απίθανο δροσερό κήπο το καλοκαίρι, ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα και πολλές σπεσιαλιτέ από τις Ζωή και τις υπόλοιπες γυναίκες που τις μαγειρεύουν.

 

 

Ένα καθαρά οικογενειακό μαγαζί με σπιτικές μοναδικέ γεύσεις και φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια.

Ο φακός του Activeman.gr πήγε στου Μπαρμπαντώνη στο Αγγελοχώρι, μπήκε στη κουζίνα και είδε πως ετοιμάζουν πέντε από τις πολλές σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και φυσικά τις δοκίμασε!

 

 

Πρώτη και καλύτερη σπεσιαλιτέ που είναι μοναδική δημιουργία, είναι οι κεφτέδες θαλασσινών. Νοστιμότατοι!

 

 

Τα …παντρεμένα μύδια τα αγαπούν πολλοί. Γεμίζουν γεύση το στόμα και αποτελούν μοναδικό μεζέ για τσίπουρο ή κρασί, όμως πρέπει να ξέρεις να τα παντρεύεις καλά. Στου Μπαρμπαντώνη τα παντρεύουν τέλεια.

 

 

Τα σαγανάκια θέλουν τέχνη και ειδικά εκείνο των μυδιών. Ένα μυστικό είναι αυτό που κάνει το κλασσικό μύδια σαγανάκι, μοναδικό!

 

 

Στη ψητή μελιτζάνα στου Μπαρμπαντώνη γίνεται «πάρτι» υλικών. Πολλά υλικά πάνω στη μελιτζάνα που βγάζουν έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.

 

 

Η σαλάτα Μπαρμπαντώνης είναι μεγάλη και πλούσια.

 

 

Στου Μπαρμπαντώνη στο Αγγελοχώρι, αξίζει να πας και να δοκιμάσεις όχι μόνο αυτές τις πέντε μοναδικές σπεσιαλιτέ αλλά και όλους τους υπόλοιπους μεζέδες, θαλασσινά και ψάρια.

Τηλέφωνο: 2392 057757