fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις τον μοναδικό ανδρικό πολλαπλό οργασμό

Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις τον μοναδικό ανδρικό πολλαπλό οργασμό

Οι πολλαπλοί οργασμοί θεωρούνται αποκλειστική ικανότητα και ικανοποίηση των γυναικών. Μέχρι τώρα. Το τώρα βέβαια είναι σχετικό μιας και το θέμα για τους πολλαπλούς οργασμούς στους άντρες ερευνάται από τους σεξολόγους από τη δεκαετία του ’80.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τον δεκάλογο του οργασμού και …τίναξε την στα …ουράνια!!! (Video)

 

Πριν πάμε παρακάτω  πρέπει να εξηγήσουμε δύο τρία πράγματα τι είναι ο αντρικός οργασμός  τι είναι ο πολλαπλός οργασμός και γιατί είναι δύσκολο να έχουμε πάνω από έναν. Ναι οκ… όλοι ξέρουμε τι είναι ο οργασμός. Είναι αυτό που έρχεται πριν το τσιγάρο. Είναι η ικανοποίηση στο τέλος σωστά.

 

 

Αλλά συμβαίνει μαζί με την εκσπερμάτωση ή μπορεί και χωρίς αυτήν. Ερευνητές λένε ότι συμβαίνει ενίοτε και χωρίς αυτήν.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μιλάμε ή δεν είναι συχνό φαινόμενο οι πολλαπλοί οργασμοί στους άντρες. Ανάμεσα από κάθε εκσπερμάτωση μεσολαβεί ένα διάστημα στο οποίο ο άντρας πρέπει να «χαλαρώσει» να κάνει ένα «cool down» πριν περάσει στον επόμενο γύρο. Οι αιτίες αυτής της περιόδου δεν έχουν καθοριστεί αλλά κάποιοι το ανάγουν σε κατάλοιπο της εξελικτικής διαδικασίας. Το σίγουρο είναι πως αυτή η περίοδος μεγαλώνει… όσο μεγαλώνει και ο άντρας.

 

 

Τώρα το τελευταίο και ποιο δύσκολο- εδώ δυσκόλεψε στον ορισμό τους ερευνητές  τι να λέμε τώρα… τι είναι οι αντρικοί πολλαπλοί οργασμοί; Στην προσπάθεια τους να το καθορίσουν στις διάφορες έρευνες κατέληξαν στο εξής: για να θεωρηθεί πολλαπλός οργασμός ο άντρας πρέπει να εκσπερματώσει πάνω από μια φορά διατηρώντας τη στύση του και χωρίς να σταματήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αν χαθεί η στύση και μετά ερεθιστεί από την αρχή  μιλάμε για δεύτερο κύκλο οργασμού.

 

 

Ένας 35χρονος πατέρας 4 παιδιών χάρισε στην επιστήμη μόνος του αυτό του το ταλέντο και έγινε… «πειραματόζωο» κατά κάποιο τρόπο. Βλέποντας πορνό αυνανίστηκε για 36 λεπτά στα οποία εκσπερμάτωσε 6 φορές χωρίς να χάσει τη στύση του. Σε μια άλλη έρευνα 21 άντρες ανέφεραν ότι είχαν βιώσει από 2 μέχρι 16 οργασμούς μόνο σε μια σεξουαλική συνεύρεση/ εμπειρία αλλά αυτό δε συνέβαινε κάθε φορά. Αυτοί όλοι οι τύποι ανήκουν στο 7% των ανδρών που καταφέρνουν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς.

 

 

Κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν στην παραπάνω έρευνα ισχυρίστηκαν ότι ήταν αυτοδίδακτοι στους πολλαπλούς οργασμούς. Χρησιμοποίησαν ασκήσεις που προορίζονται για άτομα που έχουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης… και μάλλον τα τερμάτισαν! Κάποιοι άλλοι απλά το συνειδητοποίησαν. Όπως και να χει τα πώς και τα γιατί είναι ακόμα μπόλικα μιας και δεν είναι τόσο εύκολο στη διερεύνηση το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως… αφού το κατάφεραν κάποιοι… γιατί να μη το καταφέρουν και μερικοί ακόμα.

 

Άρθρο του  Κλέαρχου Α. Σταματουλάκη, ψυχολόγος MSc(Cand) Counselling Psychology, The University of Sheffield, Life Coach, A.C.A.