fbpx

Έτσι θα ξυπνήσεις χαρούμενος για να απολαύσεις το πιο χαλαρό σαββατοκύριακο

Έτσι θα ξυπνήσεις χαρούμενος για να απολαύσεις το πιο χαλαρό σαββατοκύριακο

Είναι σημαντικό να ξυπνάμε χαρούμενοι… Και χαρούμενοι ξυπνάμε αν δεν έχουμε έναν φόρτο υποχρεώσεων που σίγουρα εκνευρίζουν ακόμα περισσότερο αν είναι στο σαββατοκύριακο.

Κάποια Σάββατα ξυπνάς κοιτάς δεξιά …αριστερά  και σκέφτεσαι ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν έχεις προγραμματίσει κάτι επομένως δεν έχεις να  κάνεις απολύτως τίποτα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αποφύγεις τις μπόμπες και δεν θα ξυπνήσεις …γκολ την άλλη μέρα!

 

Τι κάνεις τότε; Κάθεσαι στον καναπέ σου και κοιτάς τηλεόραση ή ψάχνεις να βρεις τι θα κάνεις;

Η λύση του καναπέ δεν είναι κακιά αν αισθάνεσαι πολύ κουρασμένος από την εβδομάδα που έφυγε. Πάνε μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ  αγόρασε τις ανάλογες προμήθειες επέλεξε τις ταινίες που θέλεις να δεις και ξεκουράσου. Ο οργανισμός του ανθρώπου χρειάζεται ξεκούραση και αυτό δεν είναι κάτι που είναι καλό να αποφύγεις.

 

 

Στρώσου στον καναπέ και κάνε ακόμα και τις ελάχιστες κινήσεις και είναι σίγουρος ότι αν κρατήσεις αυτή την τακτική και την Κυριακή τότε τη Δευτέρα θα ξυπνήσεις με όρεξη και γεμάτος ενέργεια!

Κάτσε σπίτι λοιπόν  άφησε τις εξορμήσεις και τις βόλτες στα τσιπουράδικα και τα μπαρ και ξεκουράσου. Αν το νιώθεις άφησε τον οργανισμό σου να εκφραστεί και μη του χαλάς χατίρι πάει να πει ότι το έχει ανάγκη!

 

Και όσο για τη διατροφή αυτήν ξέχνα την! Μια ή ακόμα και δύο μέρες την εβδομάδα να ξεφύγεις δεν έγινε και κάτι κακό. Μη φοβάσαι δεν θα παχύνεις ξαφνικά! Παρήγγειλε ή φτιάξε πίτσα στρώσε τσίπουρο φτιάξε τηγανιά φάε γενικά ότι θέλεις και ότι σου λείπει. Πρέπει να γνωρίζεις ότι αν στερείς συνέχεια από τον οργανισμό σου τα πάντα κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα τα φας όλα ξεχνώντας για πάντα τη διατροφή!

Επομένως το «τίποτα» και η ξεκούραση μπορεί να είναι η καλύτερη σου επιλογή αυτό το σαββατοκύριακο!