Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)
0 comments
Σάντουιτς με πανσέτα, το διάσημο σάντουιτς της Καντίνας της Αννούλας στην Καλαμαριά έχει μια μοναδική και ντελικάτη γεύση. Το Activeman.grμπήκε στα άδυτα της Καντίνας της Αννούλας και είδε πως το φτιάχνουν.
Ένα σάντουιτς με πανσέτες λεπτοκομμένες, με ελάχιστο λίπος και καλοψημένες βαλμένες μέσα σε ζεστό ψημένο ψωμάκι.
Για να το κάνεις θέλεις τέσσερις λεπτοκομμένες πανσέτες που πρώτα όμως πρέπει να τις μαρινάρεις για λίγη ώρα. Στη συνέχεια τις ψήνεις στο γκριλ ενώ στα μισά του ψησίματος ψήνεις και το ψωμάκι.
Στη συνέχεια βάζεις μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα και κρεμμύδι. Τόσο απλό αλλά τόσο γευστικό με το μυστικό να κρύβεται στη μαρινάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
#11052021 @ManTips – Η καλύτερη selfie κοιλιακών βγαίνει μόλις ξυπνήσεις!
Να γιατί είμαστε διαφορετικοί με τους φίλους αλλά ...ταιριάζουμε!
6 σημεία δείχνουν πόσο πολύ καφεΐνη είναι υγιεινό να καταναλώνει ο κάθε άνθρωπος!
Γ.Κουρκουρίκης: Ο 50αρης με μοναδικό ρεκορ! 35 χρόνια νίκες στη κωπηλασία και όχι μόνο
Η πρώτη σε θεαματικότητα σειρά του HBO για το 2020 ήταν το «The Undoing»
Φραπέ ή φρέντο; Ποιος καφές σε ξυπνάει καλύτερα;