fbpx

Έτσι μπορείς να κάνεις τα super δυνατά push ups με το ένα χέρι (Video)

Έτσι μπορείς να κάνεις τα super δυνατά push ups με το ένα χέρι (Video)

Οι κάμψεις με το ένα χέρι είναι δύσκολες… Πολύ δύσκολες αλλά και πολύ πιο αποδοτικές. Μπορείς να τα καταφέρεις να καταφέρεις να κάνεις στα super push ups με το ένα χέρι έχοντας την απαιτούμενη θέληση και υπομονή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αναβαθμίσεις τις έλξεις σου και θα χτίσεις κορμί

Με αυτές τις κάμψεις πετυχαίνεις να δυναμώσεις το στήθος και τον κορμό και να αποκτήσεις μεγάλη ισορροπία.

 

 

Για να δυναμώσεις το στήθος σου, φόρα μια βαριά τσάντα πλάτης και εκτέλεσε όσο περισσότερες κάμψεις μπορείς. Στη συνέχεια δοκιμάσει να ολοκληρώσεις 5-10 κάμψεις με τα χέρια σε διαφορετικά ύψη και κλείσε το σετ με όσο περισσότερες κάμψεις μπορείς με κλειστά τα χέρια. (4 φορές την εβδομάδα x 5 σετ).

 

 

Οι ασκήσεις ισορροπίας βελτιώνουν σημαντικά τη δύναμη του κορμού. Πάρε θέση για κάμψεις με τα πόδια σε διπλάσιο άνοιγμα από αυτό των ώμων. Στη συνέχεια σήκωσε το ένα χέρι και φέρε το στο μηρό σου κρατώντας το εκεί για 15 δευτερόλεπτα. Εκτέλεσε και για το αντίθετο χέρι. (4 φορές την εβδομάδα x 3-5 σετ).

 

 

Μεγάλωσε το άνοιγμα των ποδιών σου και μετά ακούμπα το ένα χέρι στο πάτωμα -ακριβώς κάτω από τον ώμο σου- και το άλλο λίγο πιο πάνω από το μηρό σου. Σφίξε το σώμα σου. Στη συνέχεια, χαμήλωσέ το προς το πάτωμα γυρίζοντας τον αγκώνα, τον ώμο και τις παλάμες σου προς εσένα. Επίστρεψε στην αρχική θέση.